≡ Menu

Дивна природа, спокойствие и вълшебни мигове във вила

Хубавата почивка се познава по това, колко отпочинали се чувстваме. Вила в с. Лешница е едно от най-приятните места за отдих. Красивата природа, невероятното спокойствие и задушевна атмосфера, които съпътстват това вълшебно място, определено са най-доброто решение за семейна, романтична дори индивидуална почивка. Благодарение на хубавото обслужване, приятен интериор и множество възможности за различни видове занимания – разходка в гората, риболов, дори каране на ски през зимата, това място ще остане в сърцето ви завинаги.

Село Лешница е китно селце, което се намира в предбалкана на средна Стара Планина, между градовете Ловеч и Троян. Селото е обгърнато от поля, ливади и хълмиста местност с възвишения до 760 м, които са предпоставка за мекото време и предоставят възможност за излет в планината или ски през зимата. Населението е гостоприемно и изцяло българско. Ще можете да видите и други красиви къщи и вили в автентичен, битов стил.

Местността е богата на красиви гледки и невероятен климат както през лятото така и през зимата. Интересът на чужденци и българи към селото нараства непрестанно именно благодарение на красивата природа, чистият въздух и приятната атмосфера. Лешница е чудесно място както за прекарване на ваканциите и отпуските, така и за еко-туризъм, който е много широко разпространен в Европа днес.

Къща за гости предоставя възможността да прекарате прекрасни вечери в типично българска битова обстановка и да се запознаете с гостоприемните и сърдечни стопани. В механата ще се насладите на вкусни традиционни ястия, а също така ще можете да дегустирате истинска, хубава, троянска сливова ракия. Това приятно кътче сред природата ви предоставя възможност да отседнете в 5 стаи, две от които разполагат с балкон към Балкана, а от панорамната тераса се разкрива един невероятен хоризонт. Красотата на залезите там е трудно-уловима дори за най-професионалните фотоапарати.

Макар и да изглежда диво и самобитно – това прекрасно място предоставя възможност и за по-модерни развлечения през лятото. Можете да се насладите на слънчеви бани, с шезлонг и басейн, прекарвайки следобедите в приятна компания.

В близост до селото се намира река Осъм, ако желаете, можете да отидете до там на разходка с джип.

Околността е богата на забележителности – исторически местности, музеи и др. Можете да посетите Троян или Ловеч, където ще се удивите на прекрасна възрожденска архитектура и красиви места от историческа значимост за България.

Троянският манастир „Успение Богородично“ е трети по големина в България и е едно от често посещаваните места в околността. Историята му датира от 1600 г., макар че има сведения за него датиращи от преди това.

Красиво, уютно, забележително! Вилата предоставя възможността да се потопите в автентичната атмосфера на България, да опознаете нейната величествена природа и да опитате от вкусните традиционни, български ястия. Вечеря край камината, излет на чист въздух, разходка в гората са само част от примамливите възможности, които ще откриете тук. Битовият интериор на вилата е едно прекрасно допълнение към цялата обстановка, в която със сигурност ще се влюбите от пръв поглед.

Повече информация:

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!