≡ Menu

Дисниленд Парк, Париж

Всички деца искат да посетят Дисниленд Париж поне веднъж в живота си и да се насладят на магията на Дисни. Като се има предвид, че туристически агенции като нашата предлагат отстъпки за семейни почивки за Дисниленд с безплатно настаняване на деца до 7 ненавършени години и безплатни самолетни билети за деца до 12 ненавършени години (заплащат само летищни такси с авиокомпания Air France с тръгване от Букурещ), това е точното време за посещение на това прекрасно място, изпълнено с забавления.

С 20 годишнината на Дисниленд, всеки може да се възползва от възможността да види на живо необикновените шоу програми и паради и да се забавлява с любимите герои на Дисни.

Дисниленд Париж има два големи парка: и Уолт Дисни Студиос Парк. Най-посещаваният парк е Дисниленд Парк, който има 5 тематични зони: Mainstreet USA, Discoveryland, Fantasyland, Adventureland and Frontierland.

Най-доброто нещо, което можете да направите преди да посетите парковете е да се сдобиете с карта за това място (от хотела, от мястото за продажба на билети) за да можете да посетите основните атракции, тъй като има много места, които не трябва да се пропускат. Също така в сайта на Дисниленд Париж можете да проверите и графика на героите на Дисни и тяхното появяване в парковете.

Преди да влезете в Дисниленд Парк, посетете Дисниленд Хотел, най-луксозният от всички хотели. Пред замъка на Спящата Красавица вечер можете да наблюдавате фантастично шоу със заря.

Започнете с първата част на Дисниленд Парк, Main Street USA, булевард със стила на мин. всеки отрупан с магазини и ресторанти. Тук ще видите и неповторимия Дисни Парад обикновено следобед. Ако имате достатъчно свободно време и Ви хареса, можете да се разходите с ретро кола.

Втората част е Discoveryland, подходяща за деца: ретро коли, влакчета, извънземни. Атракции: Buzz Lightyear Laser Blas, the Nautilus submarine, Space Mountain Mission 2, Star Wars Star Tours, Autopia.

Най-голямата част на парка е Fantasyland. Направата му е вдъхновена от истории като Алиса в страната на чудесата, Пинокио, Снежанка, Питър Пан и други. Ще стигнете до замъка на Спящата Красавица, където можете да избирате между Lancelot’s Carousel, Dumbo, летящия слон, пещерата на Дракона, лабиринта на Алис и други атракции или дълкоочакваната среща с Мики Маус. Преди да тръгнете пробвайте „It’s a Small World“ мини световно турне.

Adventureland е следващата част, която е високо ценена от деца заради голямото разнообразие от атракции, подходящи за цялото семейство: Карибски Пирати, Индиана Джоунс, Историите на Аладин и много други.

Последната част – Frontierland е вдъхновена от Дивия Запад и всички герои са каубои. Посетете къщата, обитавана от духове, влакчето Mountain Roller Coaster, селището на Покахонтас.

Не забравятйте, че можете да избегнете големите опашки пред атракциите с помощта на Fast Pass. По този начин си спестявате чакането пред атракциите, като идвате в точно определения час за това.

Прекарайте една незабравима ваканция в Дисниленд Париж!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!