≡ Menu

Домашен майстор

В сайта на българския онлайн магазин можете да разгледате колекции за бани, които може да комбинирате както с мебели, така и с теракота и фаянс във всякакъв стил.

В настоящата кратка публикация ще ви дадем 10 съвета, които бихте могли да спазвате и с малко опит в строителството и огромно желание, можете сами да сътворите своята мечтана баня.

баня

баня

1.Започнете ли, продължавайте напред! Намерете начин и средства да продължите, верен на идеята си, въпреки обстоятелствата. Даже и най-мащабния провал може да се окаже, че е бил просто препятствие по пътя към целта.

2. Бъдете иновативни! Ще минат години, докато направите повторно осъвременяване на банята, така че използвайте устойчиви и високотехнологични материали, техники, мебели и уреди. Музикалната душ-кабина или светещата мивка са сладки и неустоими решения, които в бъдещето ще бъдат вместо лукс, нещо обикновено.

3. Реализирането на красотата иска много усилия, време, енергия, мислене, душа и обич. Нека от вашата идея да се излъчва доброта, уют и хармония.

4. Първо подгответе инструментите си! Продължителността на вашата баня зависи от усилията, търпението, отговорността и постоянството, които ще вложите, а изпълняването на целта зависи от подготовката. Когато реализирате проекта си, ще се уверите, че е имало смисъл.

5. Празнувайте провалите! Не задържайте негативна енергия. Грешките не бива да ви терзаят и да развалят настроението за деня. Те са нещо естествено по пътя на експеримента. Означава, че сте поели творчески път.

6. Мислете за последствията! Ако ви се доще да претупате или да си затворите очите в някакъв момент по отношение на детайлите, крайната визия, сигурността или качеството, преустановете работата си за друг момент, в който няма да бъдете изнервен или ядосан.

7. Правете своевременни промени! Ако срещате трудности и целите ви не се реализират, не ги променяйте. Намерете начин да ги постигнете, като потърсите помощта на специалист.

8. Поучете се от някой, който е минал по вашия път. Имитирайки го ще осъзнаете както предимствата, така и недостатъците му.

9. Всичко или нищо! Изпълнете цялостното си решение, без да се пестите. Направете го от сърце и вложете целия си майсторлък или изобщо не се захващайте, за да не съжалявате утрешния ден.

10. Животът ви не е безкраен! Живей така, както другите не биха за кратко сега, за да успееш да прекараш остатъка от своя живота си по начин, който другите биха живели.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!