≡ Menu

Дряново – избори

Дряново е китен и красив град в подножието на централния Балкан, който подобно на много други градове в България тази есен ще избира свои кмет и общински съветници с надеждата, те да подпомогнат развитието на града, както от гледна точка на икономическите въпроси, така и от такава за социалната политика.

Дряново е малък, но красив град, които е разположен на територията на област Габрово. Свит в полите на централната част на Балкана, той е едно красиво и запленяващо място, откъдето своя път в живота и величието са поели хора като Колю Фичето, Никола Мушанов, Поп Харитон и редица други достойни българи.

В очакване на местни избори и Дряново се изправя пред широката цветна дъга на политическия избор. Наред с останалите формации, тази година в надпреварата за общински съветници и кмет ще вземе участие и гражданска инициатива „Дряново да бъде”, като тя се ползва с подкрепата и мандата на партия „Либерален алианс”.

Едно от най-силните оръжия в предизборната кампания за избори на „Дряново да бъде” е излъченият от нея кандидат за кмет в лицето на родения в града и възпитан в честност и отговорност Емил Попов. Човек, които милее за своите съграждани и за възраждането на своя роден град.

Благодарение на ясната инициатива от страна на кандидатите за общински съветници, като част от екипа на Емил Попов Дряново има отлична възможност да погледне смело в бъдещето и да избере едно достойно такова за своите родители, деца и внуци. Политиката за тотална прозрачност и съживяване на туризма в Дряново са едни от най-силните аргументи на кандидат кмета Емил Попов, който хората често наричат можещия кмет и доказал своите професионални умения и качество в света на управлението и мениджмънта.

Нека си подарим едно славно бъдеще, за всички нас гражданите на Дряново, за да създадем едно красиво и приятно за живеене място, от което другите общини само могат да се поучат.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!