≡ Menu

Евтини ол инклузив хотели в Поморие за спа почивки

През тази година развитието на отдиха в Поморие ще е заради евтините цени на ол инклузив пакетите в курорта. Разчитайки на травъл агенциите българските курорти са алтернативна дирекция за почивки от цялата страна. Резервациите за организирани пътувания за текущата 2013 вече дават резултати. В националната информационна агенция, родината ни е споходена от над 30000 руснаци в предходното лято. Резултатите показват малко под 15 % покачване чужденците гости спрямо предходните периоди.

Най-големият почивен комплекс Поморие стои в топ 10 местонахождение за летни ваканции. Елитните балнеоложки основи в най-стария спа курорт на Черноморието предлагат значителен брой ол инлузив хотели в Поморие и след месец септември.

Началният срок на туристическия сезон за комплекса се явява в началото на май. Очаква се техния брой да доближи 65000 почиващи. Гостите претендират за най-евтина ваканция за Спа хотел в Поморие и благоприятни продажби за семеен отдих. Проектирано е да се построят нови спа хотели с 4 звездни апартаменти в новата част на комплекса. В проектите за развитие на спа почивките в България се предвиждат населените места и курортите Св. Св. Константин и Елена, Златни пясъци и Поморие да са от първостепенно значение.

Компонент от приготовленията е спа туризма. През 2013 за развитие на балнеологията се предвижда изграждане на нови зони за паркиране и построяване на басейни с минерална вода. Противно на неумереното презастрояване в комплекс Поморие, тишината и успокоените са основните съображения в търсенето за морски почивки.

Възможностите за построяване на нови ресторанти и заведения за бързо хранене да са част от развлекателна програма в Поморие през следващите 4 години. Изгледите за водни атракции го предопределят, най-предните почивки в световния справочник за забавления. Двубоят измежду ръководещите курорти Поморие и Златни пясъци отколе свърши.

Локалните туристически фирми се състезават с алтернативата за най-ползотворни оферти за съчетаване на морските и спа почивки в Поморие. Най-търсените евтини ол инклузив хотели с широка база от спа центрове осигуряват и гарантират избор за хората дошли на почивка в региона. При продължителното си изпитание, половинвековна еволюция, поселището е с изобилие направлявано към асортимент за почивки на семейства с деца. Стига се до твърдение, че през летния сезон 2013 преобладава с надмощие като направление за руски туристи.

Очаква се многократно да се повишават резултатите на почиващите чуждестранни граждани и най-вече на руснаците, които желаят частни пътувания.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!