≡ Menu

Евтини самолетни билети до най-добрите локации за меден месец

За младоженците, вземането на решение за перфектната дестинация за меден месец може да бъде доста трудна задача. Това е така, защото има хиляди локации, от които можете да избирате. Не на последно място е и резервирането на евтини самолетни билети. Независимо дали планирате някой от местата в България или международно пътуване, романтичните и красиви моменти, които ще прекарате заедно са безценни.

Преди да преминем към най-добрите дестинации за прекарване на меден месец, ще започнем със няколко начина за резервиране на нискотарифни самолетни билети, тъй като това не е без значение.

Цените на билетите могат да се различават в различните дни на седмицата, а също така и от авиокомпания до авиокомпания. Кога и от къде си купувате билет може да доведе до доста сериозни разлики в цените. Затова, като интелигентни потребители, спестете парични средства, като заявите своите евтини самолетни билети, като спазвате следните съвети:

Потърсете онлайн

Много често продажбата на самолетни билети онлайн е най-добрата сделка. Можете да се абонирате за желаните от вас дестинации, като постоянно ще получавате оферти за тях. Търсенето обикновено се прави в туристически сайтове, както и директно от сайтовете на компаниите. Направете проверка в най-малко три сайта, тъй като цените могат да варират значително. Не рядко, туристическите сайтове предлагат нискотарифни самолетни билети, като част от промоционалните им оферти за различните дестинации. Сравнете цените между различните авиокомпании.

В сайтовете за продажба на евтини самолетни билети, можете да сравните цените между отделните авиокомпании, като изберете най-добрата и изгодна оферта за вашето пътуване. Трябва да запомните, че в повечето случаи се обявяват само малък брой евтини билети, което означава, че трябва да побързате с Вашата резервация. Колкото по-рано запазите местата си за полета, толкова повече средства ще спестите. Цените на билетите започват да се покачват стъпаловидно, когато останат 21 дни до полета и на всеки седем дни тяхната цена става по-висока.

Пътувайте по възможност в по-ниска класа

Да, знаем, че искате всичко да е ОК, когато отивате на меден месец, но помислете, има ли смисъл за малко по-добри условия в самолета да се лишите от вашите евтини самолетни билети, от които ще спестите средства за много по-добри неща на мястото, където отивате.Днес светът е много по-малък, заради възможността за бързото придвижване от едно място до друго. В зависимост от това, какво искате да правите по време на меденият си месец, от туристическата агенция ще ви помогнат да вземете най-правилното решение за дестинация, а в същото време ще ви дадат и препоръки кога и как да закупите вашите евтини самолетни билети, за да не ощетите бюджета си. Вижте най-силно препоръчваните локации по света:

  • Бали – този индонезийски остров е намереният рай. Не се заблуждавайте от размерите му, тук има огромен брой забележителности и дейности, които можете да вършите. Туристическата агенция ви препоръчва да посетите плажа Санур, курорта Кута, както и красивия Батубулан с неговите древни каменни фигури. Все повече българи откриват красотата и романтиката на меденият месец на това прекрасно място.
  • Дубай – перлата на Обединените Арабски Емирства е една от най-бързо растящите и развиващи се дестинации за меден месец. Блестящите плажове на палмовите острови, единствения седем звезден хотел Бурж Дубай, както и останалите небостъргачи и огромни МОЛ – ове, правят това място едно от най-предпочитаните и силно препоръчвани от агенция за туризъм и евтини самолетни билети. Идеята на арабските шейхове е, Дубай да стане най-желаната локация, като по блясък тя вече надминава гордостта на САЩ – Лас Вегас.
  • Гоа – списъкът с достъпни дестинации за меден месец няма да бъде пълен без индийския курорт. Златисти плажове, топло време през почти цялата година и гостоприемно местно население. Да не говорим за цените, те са много по-ниски дори от най-смелите ви представи за евтина ваканция. Гоа може да ви предложи страшно много неща, от зашеметяващата архитектура на храмовете, до бурен нощен живот. Запазете си евтини самолетни билети и ще имате едно страхотно начало на съвместния си живот с любимия човек.
  • Гърция – земята на Купидон и Афродита! Това е най-достъпната от всички дестинации за меден месец, заради близостта си до България. Туристическата агенция препоръчва да разгледате островите, чиято красота никога няма да забравите и най-вероятно всяка година да отбелязвате деня на сватбата си с посещение на някой от гръцките острови.
  • Хавай – не е сред най-близките възможни дестинации, но все пак могат да се намерят и нискотарифни самолетни билети и за нея. На какво можете да се насладите тук? Плажове, плажове, плажове… е и красива природа, уникална местна кухня и танци. Хавай е гаранция за екзотично прекарване и една наистина незабравима почивка.
  • Лас Вегас – Мнозина ще се съгласят, че Лас Вегас е една от най-добрите дестинации за меден месец в САЩ! Тук ще можете да посетите едни от най-бляскавите казина, страхотни места за хранене, както и да отседнете някой от най-добрите хотели. Според туристическата агенция, това е мястото, което най-добре описва представата за перфектна почивка.
  • Малдивите – Ако решите да се спрете на тази дестинация, то бъдете сигурни, че ще останете очаровани от палмите, чиито листа се полюшват леко от морския бриз, от зашеметяващо красивите залези и кристално чистите лагуни.
  • Мавриций – Вила за меденият месец в Мавриций! Най-силно препоръчваният вариант от туристическата агенция. Красивата гледка към океана, златни плажове и смес от ярки цветове и вкусове ще ви помогне да усетите съвършенството. Единственото нещо, от което имате нужда са евтини самолетни билети.
{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!