≡ Menu

Евтини reseller хостинг услуги

В случай, че се замисляте за reseller хостинг услуга, сте попаднали на правилното място. Подбрали сме reseller хостинг доставчици, които са надеждни и авторитетни. Вие ще имате достъп до cPanel/WHM (Web Host Manager) контролен панел. Това е идеалната оферта за reseller хостинг услуга. Всички доставчици на тази услуга предлагат много полезни и безплатни инструменти. Вие ще имате достъп до добавки и дистрибуторски решения, които ще ви помогнат да препродавате хостинг плановете съвсем лесно. Това са reseller хостинг услуги, които са на достъпни цени, които лесно могат да бъдат препродавани. Освен това винаги можете да използвате cPanel.

  1. HostGator предлага 50 000MB дисково пространство, както и възможност за 500GB трафик. Вие ще можете да притежавате неограничени cPanel акаунти. Регистрациите на домейни, поддомейни, FTP, електронна поща също няма да имат ограничения. Вие ще можете да предоставите важната функция cPanel на 23 различни езика. Освен това този хостинг план включва безплатни шаблони за изграждане на сайт. Вие получите и merchant account от PayPal, за да можете да препродавате онлайн. Цената за този reseller хостинг план е 24,95 долара на месец. Всеки reseller хостинг план включва Private Nameservers. Имената им ще изглеждат по следния начин – ns1.yourdomain.com или ns2.yourdomain.com. Вие ще можете да използвате PHP4 и PHP5 с поддръжка Zend Optimizer.
  2. Greengeeks предлага най-добрите reseller хостинг услуги. Те са изцяло еко ориентирани. Вие ще имате неограничено дисково пространство, както и неограничен трафик на данни. С този хостинг план вие ще имате право на 10 cPanel акаунта. Няма да имате ограничения в регистрацията на поддомейн имена. Ще можете да използвате PHP5, MySQL 5, Ruby on Rails, Python, Curl, GD, ImageMagick, Cron Jobs. В случай, че ви се налага да предложите хостинг услуга на онлайн магазини, можете да им дадете възможността да използват eCommerce: Agora Cart, osCommerce, ZenCart, Cube Cart. Освен това вие ще можете да им предоставите възможността да избират между Name Servers или Private Name Servers. Greengeeks приемат плащания с PayPal, както и Visa, MasterCard, American Express и Discover. Цената на тази услуга, която се захранва изцяло от възобновяеми източници на енергия, е 19,95 долара на месец.
  3. JustHost предлага евтина reseller хостинг услуга, която включва 75 000MB свободно уеб пространство, както и 600GB месечен трансфер на данни. Предимството на тази хостинг услуга е, че няма да налагате ограничения по отношение на броя на домейн имената, както и на cPanel акаунтите. Освен това домейн името се получава завинаги, а доставчикът ви гарантира 99,9% uptime. Този reseller хостинг план включва наистина много функции. Вие ще можете да предложите неограничени поддомейни, домейни и електронна поща на своите клиенти. Те ще могат да използват PHP5, MySQL5, Ruby, SSI, Python, Curl, Cron Jobs, както и FrontPage поддръжка. Вие ще можете да им дадете достъп до безплатни Billing System и Client Manager. JustHost осигурява Private Name Servers за вашите клиенти. Все пак те ще трябва да бъдат заплатени допълнително. JustHost предлага reseller хостинг план, който струва 22,95 долара на месец, ако изберете да плащате месечно. В случай, че решите да предплатите за цяла година, можете да очаквате някои добри отстъпки.Този хостинг доставчик ви дава възможност да платите с PayPal, също така вие можете да използвате Visa, MasterCard и American Express кредитни или дебитни карти.
{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!