≡ Menu

Евтино отопление чрез ниска инвестиция за зимата

Отоплението обикновено е тема, която вълнува повечето хора зимно време, но защо да не се подготвим от рано – още през летните месеци за да сме сигурни, че когато дойде мразовитата зима ще сме готови от рано. Обикновено през лятото цените и уредите за отопление винаги са по-евтини както и отстъпките които е възможно да ви направят.

Един интересен вариант напоследък са и кредитите които се отпускат по специални програми за финансиране от европейския съюз – кредити за енергийно финансиране и евро програми за развитие.

Като такъв популярен напоследък пример е една европейска програма която финансира закупуването на котли за отопление с определени марки – като за България одобрени модели по тази програма са котлите за отопление с марката Козлусан.

Този тип котли са особено икономични при използване. Така освен първоначалното спестяване в инвестицията, за която ще получите кредит, ще можете и дълго време да се радвате на по-ниски цени за отопление зимно време. Котлите Козлусан са и с високо качество, произвеждат се от здрава стомана с дълъг живот и специални гаранции.

В България този тип котли се внасят от фирма Джейтерм, която е и вносител на други типове котли на пелети. Котлите набират все по-голяма популярност и инвестицията в тях е напълно оправдана особено тогава когато можете да ги закупите на по-ниска цена от обичайната.

Затова е добре да помислите от рано и да реализирате своя проект за отопление на къщата/апартамента и въобще дома си още рано през лятото, за да можете да спестите ненужните оскъпявания и излишни разходи, когато отоплителния сезон започне и цените за това се покачат неимоверно.

Най-добрия вариант да направите това и предварително да се консултирате с инженер или специалист в областта, който да ви консултира какъв модел и мощност е най-добре да се закупи за помещението/помещенията които тепърва ще отоплявате, за да можете да имате освен и икономично и качествено отопление през зимните месеци.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!