≡ Menu

Един от най-добрите хотели в Сандански

Днес все повече хотели в Сандански се борят за вниманието на туристите, дошли тук, за да избягат от стреса и динамиката на времето, в което живеем и да се отдадат на заслужена почивка далеч от своите ежедневни проблеми.

Един от най-добрите хотели в Сандански е в основния фокус на днешната статия, която ще ви споделим с надеждата да ви информираме за редицата преимущества на това страхотно място. Ако сте решили да прекарате 8 декември, Коледа или Нова година на едно страхотно място, каквото е Сандански, то тази статия е за вас.

Като за начало, нека все пак споменем, че хотела в Сандански е отличен с наградата за най-добър семеен хотел в България за 2008 година от родната асоциация на хотелиерите и ресторантьорите. Хотела предлага отлично ниво на обслужване, което може да задоволи и най-претенциозния вкус.

Хотела предлага възможност на своите гости да наемат стая или апартамент и да се потопят в една запленяваща обстановка и да изживеят едно незабравимо приключение. Една от най-силните страни на хотела е неговата механа, където лично готвача ще се погрижи да ви нагости с най-отбрани български традиционни ястия по стари възрожденски рецепти. Богатата колекция от вина и живата музика ще имат грижата да добавят финален щрих на едно великолепно гурме изживяване.

Както вече споменахме хотелът предлага стаи и апартаменти с телефон, интернет, телевизор, климатик и централно отопление. Апартаментите са обзаведени с индивидуално джакузи, а рум сервизът е денонощен и има за цел да направи всичко по силите си, за да гарантира вашите приятни емоции.

За почитателите на СПА процедурите този хотел в Сандански разполага с модерен СПА център, контрастиращ с цялостната му възрожденска архитектура, които предлага десетки различни процедури за всеки вкус и предпочитания. Специално подготвената игрална зала пък има за цел да удовлетвори нуждата от игри на малчуганите, гости на един от най-добрите хотели в Сандански.

За резервации можете да използвате телефон – или да дойдете на място на адреса в Сандански.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!