≡ Menu

Една добра чип тунинг анкета

Каквото и да си говорим чип тунинг е нещо модерно и нещо желано от хората. Още от древността всеки е искал неговият кон да е по-бърз и да не се уморява лесно. Сега с колите е същото. Повече мощност, по-добра динамика, по-нисък разход.

Тази услуга се предлага от много фирми, даже прекалено много. Услугата чип тунинг се предлага както от фирмички инвестирали по 200-300 лв., така и от доста големи с инвестиции над 50 000.

Както и да е нека да си поговорим за решението на хората за тунинг. Това не е като за моторни масла – инвестицията не е само за 10 000 км, а е за доста повече време. Колите иначе стават сложни и скъпи, това съответно прави инвестицията в чип тунинг оборудване и ноу хау бая пари и клиентската цена се повишава. Така се вдига и цената на чипа Ще споделя отговорите на една анкета за чип тунинг. Отговорите на въпроса: Ще си правя ли чип тунинг на автомобила през 2011?

Възможните отговори са:

  • Да, през лятото
  • Да, когато събера пари
  • Ще изчакам другата година
  • Нямам финасова възможност
  • Не искам чип тунинг
  • Ще си сложа Пауърбокс

Та ето и резултатите от анкетата… не са ли очаквани? Да, хората искат чип тунинг, но не могат да си го позволят. Реално погледнато няма и как да им се предложи нещо качествено за 100 лв., все пак толкова струва една добра диагностика на една по-нова кола.

Другото което прави впечатление и е сезонът. Хората са склонни за тунинг през лятото, когато пътуват повече. Зимата явно е по-не атрактивна за чипове. Водачите предпочитат умерените скорости и спокойствието. Не търсят агресивните моменти в шофирането и вдигането на адреналина.

Интерес е и последната позиция – за пауърбокса. Това евтино решение беше някакъв хит преди няколко месеца, всички купуваха като обезумели. После осъзнаха какви са щетите по колите и се кротнаха.

Надявам се, че статията е била полезна и интересна за всички. Успех в тунинга! Чип тунинг Анкета.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!