≡ Menu

Естествена коса

Ежедневно се сблъскваме с много и най-различни ситуации. Те често се свързват с промяна на стила и настроението. Лесен и практичен начин да преминете от едно амплоа към друго е чрез естествена коса. Естествената коса е средство за удължаване на коса използвано от редица театрали, актьори и други популярни личности по повод на различни участия, събития или просто за ежедневна промяна.

Можете да срещнете естествената коса в много вариации на поставяне. Сред най-често срещаните са чрез пришиване към вашата коса, чрез залепяне със силиконови лентички, чрез захващане с капси или чрез защипване с клипси. Клипс щипките са се откроили, като практичен и безопасен начин. Едновременно с това те са и доста удобни и лесни за употреба. Нужно е само да щракнете щипката към вашата коса и вече имате желаната дълга и обемна прическа. Не е нужно да харчите излишни средства за стилист, за поставяне, премахване или поддръжка на естествената коса.

Нужни са ви само няколко минути за желаната промяна. Сама по себе си, естествената коса включва снопове естествена човешка коса, която бива прикрепена към треса. Тресата е дълга лента, която служи за основа на естествената коса. Към самата треса се извършва и практическото захващане на клипс щипките.

Можете да впрегнете силата на промяната с естествена коса в много посоки. Можете да я използвате за удължаване, за внасяне на обем, за добавяне на допълнителен цвят, за оформяне на дадена прическа или като комбинация от тези възможност.

Естествената коса подлежи на боядисване, което ви дава свободата да променяте цвета и по ваше желание. Можете да я стилизирате и по начина, по който го правите и с башата коса, използвайки преси, маши и други. Това ви предоставя избор от всевъзможни комбинации и широка гама прически. Използвайте естествена коса по официален, семеен или друг важен за вас повод и се забавлявайте с новото и различно усещане за себе си.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!