≡ Menu

Жадувана ваканция изпълнена с езда, танци и забавления

Преди много години сравнително младата авторка Петя Дубарова беше казала “Любима ваканция, очаквам те те, имам те”! Също и аз очаквам екскурзия. Не искам да кажа само за отпуска, една седмица, с усилие взети от работния режим, в който без милост се впиват SMS-ите и интернет поща, с очакването да откъснат възможно повече от чудесното време за свободни минути. Очаквам невероятна отпуска – дълга, комфортна, краят й не се вижда. Както в детството. За ранното ми съзнание, на крайните дни на месец май, септември, се изгубваше някъде в необятното бъдеще.

Спортът с коне, наричан още езда или конен спорт също не е пренебрегнат. Близо до селището е на разположение конна база, на която желаещите имат шанс да яздят отбрани расови коне и да се любуват на това прекрасно удоволствие с наименование езда. Понякога на тази конна база да се провеждат и надпревара по езда и конен спорт. В случай че ако не не харесвате ездата, имате възможност да се любувате на хубавите коне, на воля пасящи в котловината покрай градчето. В огражденията имам малки коне наречени понита, които сякаш те молят да ги погалиш, а децата имат шанс да ги пояздят на воля. Има и един приказно чудесен кон наречен Принц… Той е моят любимец

Ето за същата ваканция очаквам аз. Да бъде дълга, спокойна и заета с изключително хубави забавления. Искате ли помечтаем заедно? Имате на пример един почивен град. Независимо дали е на място на пясъчната ивица на морето така и сред суровата високопланинска природа, чудесно е да представлява комбинация с двете. Почивното градче притежава комфортни на един етаж вили, обзаведени за най- изискания вкус – от битов до най- съвременния дизайн. Всички мебели са изработени по заявка, в тях е заложено неповторимо художествено вдъхновение, също в комбинация с това дават комфорт и предлагат отдих. Различните мебели са в тон с последната дума на мебелния дизайн. Имате шанс да ядете в доста ресторанта или ако желаете домашно приготвени ястия, към стаите има удобни, оборудвани с разнообразна техника, дизайнерски кухни.

Предвидени са много на брой спортни и най- различни дейности. Както SPA процедурите, масажите, конен спорт, плувния басейн и фитнес салона, можете да използвате сравнително голямата спортна зала за танцуване. На това място се организират уроци по танци и балет – латиноамерикански танци, модерни танци, модерен джаз балет и каквото друго искате. Преподавателите по модерен танц са много добри, така че след почивката, определено имате шанс да участвате на надпревара по джаз танци и да получите награда.

Помислено е и за вашите любимци. В случай че разполагате с куче, заек или дори някакво питомно приятелче, не се косете за него. Питомният ви любимец ще бъде както трябва настанен. Спокойно бихте могли да вземете домашния си любимец с вас, без да се обръща внимание дали то е пудел, дакел или нещо по- гплямо по размери като Хъски, Булдог или Кавказка овчарка. В дните, когато имате работа и не разполагате със свободно време да се погрижите за животното, е създаден и къща за домашни животни. Ето тук кучетата се ползват с изключително доверие – няколко кучета вид Кавказка овчарка, също така помагат на пазача да ви държи далеч от лоши хора. Когато прочетете тази статия, без съмнение ще си кажете: “Много добре са някои хора. Могат да си позволят тази услуга.” Забравих да ви информирам че: услугата е особено достъпна. Или казано символична или, честно казано, нашата почивка ни струва съвсем без пари, както впрочем и всяка мечта.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!