≡ Menu

Заличаване на белези и Биостимулатор за подмладено лице

Заличаване на белези от изгорено, от порезна рана, от оперативна интервенция, от различни по степен и големина наранявания. Всички типове белези могат да се разделят на три основни вида: келоиди, атрофични и хипертрофични. За да се заличи един белег днес технологията ни предлага редица методи. Най-удачните от тях според специалистите дерматолози са: използването на естетичен лазер или силиконови кремове. Говорейки за белези, бръчките са вид белези, които времето оставя по кожата на лицето и шията ни. Подмладяването на лицето и връщането на онази свежест и обем, които сме изгубили – са мисия на всяка една жена. Благодарение на Биостимулаторите днес истински подмладеното лице не е мираж. Те са едно колагеново чудо, което по много деликатен начин не само оформя лицето и шията, като възвръща изгубения обем, но и стимулира клетките на кожата да произвеждат повече колаген.

Биостимулатор– думата символизираща по-младото и свежо лице

Когато споменем биостимулаторите, веднага трябва да навлезем в тематиката на дермалните филъри. Общо казано днес дерматолозите предлагат една много ефективна, нежна от към интервенция процедура, поставянето на дермален филър подкожно. Преди да обясним, какво въобще са дермалните филъри е добре да кажем няколко думи за самата процедура по поставянето им. Филърите за лице и шия се поставят с много тънки медицински игли. За да бъдат поставени не се изисква поставянето на анестезия, стига пациента да не заяви това. Самият дермален филър се поставя дълбоко под кожата, като така оформя загубения обем и попълва успешно бръчките. Какво, обаче е различното между обикновените колагенови филъри и биостимулаторите? Биостимулатор, като Ellanse е създаден по иновативна формула от колаген досущ, като този синтезиран от кожните ни клетки и поликопролактон. Той освен, че е безвреден и не предизвиква алергии, попълва моментално следите на времето и придава обем – стимулира кожните фибробласти да произвеждат по-големи количества колаген отново, сякаш сме на 18 години.

Дермалните филъри, които са базирани на говежди колаген са добри в оформянето на естетсвения изглед на лицето. Но при естественото им абсорбиране от кожата, може да се появи алергична реакция, може да се стигне дори до негативни последици. Затова колагена синтезиран в лаборатория, чрез химични методи е много по-безопасен и ефикасен отново. Биостимулаторите имат една отличителна черта – след, като вече колагена в тях е усвоен за шест месеца, година или повече, инжектираното място продължава активно да бъде еластично и гладко, защото естественото производство на колаген е възобновено! Избора на Еланс е избор за трайна и сияеща красота, затова две мнения няма.

Заличаване на белези с помощта на силиконов крем Кело Кот

Както споменахме вече силикона е основна съставка на много кремове и гелове, които се предлагат, за да заличите нежеланите белези. Белезите могат да имат разнообразен произход, от едно слънчево изгаряне, до белег от операция или пък изгорено, порязано, разкъсана и отворена кожна рана. С какво силиконовата формула на Кело Кот е по-различна от тази на множеството други кремове за премахване на белези от хипертрофичен и атрофичен характер? Тази силиконова магия е патентовано чудо, което съхне изключително бързо и така не оставя следи по дрехите. Освен това гела е напълно прозрачен и много бързо подобрява вида на белезите, които с времето избледняват и изчезват. Преди всичко уникалността на силиконовия гел с тази марка се крие в едно – той предотвратява появата на белези и формацията им, когато е започнато лечение с него, в самото начало на появата на белега.

Келоидите и хипертрофичните белези нямат шанс пред силната формула на Kelo Cote. Този тип белези са свързани най-често с избледняване на кожния участък, неприятен сърбеж и болка, образуването на грапава и зачервена структура от съединителна тъкан, на мястото на самата рана. Проучванията и множеството изпитвания на крема показват, че той успешно омекотява кожата в участъка на белега, като заглажда грапавата му структура и възвръща нормалния кожен цвят. За всякакъв тип белези от изгаряния, от слънце, от ухапване на насекоми или по-сериозни наранявания – силиконовата формула чудо е успешно приложима за деца и по-възрастни хора. Вече има начин да се отървете от белега, за да имате отново високо самочувствие и да не чувате шушукане зад себе си – това е Кело Кот, гаранция за безопасност и ефикасност.  Гаранция за заличаване на белези!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!