≡ Menu

Започва най-очакваното футболно събитие на годината

Това лято определено ще е много богато на футболни емоции. Само броени дни ни делят от старта на най-дългоочакваното футболно събитие за годината. На 8-ми юни в Полша стартира Евро 2012 и от тази дата до 1-ви юли, ако не светът, то поне Европа ще бъде завладяна от магията на футбола. Общо 16 държави ще премерят сили на първенството, което освен в Полша ще се проведе и в Украйна. Това ще е последният шампионат в който ще участват само 16 държави. От 2016 бройката на отборите скача на 24 и шампионата обещава да стане още по-интересен и непредсказуем.

С наближаването на турнира повечето водещи сайтове за футболни залози започнаха да пускат страхотни промоционални оферти, за своите редовни и нови клиенти. По-наблюдателните играчи вече започнаха да се възползват от тях и ако все още и вие не сте го направили разполагате с още малко време в което да го направите.

Първенството обещава да е едно от най-интересните и оспорвани провеждани досега. Освен традиционните заподозряни фаворити в лицето на Германия, Испания, Италия и Холандия, своите апетити към нещо по-забележимо не крият и отбори като Франция и Англия. Домакините от Полша и Украйна също не са за отписване, защото фактора домакинство определено не е за пренебрегване.

Преди известно време се появиха известни опасения, че първенството може да бъде отложено или преместено в друга държава, заради политическата ситуация в Украйна, но УЕФА много бързо опроверга появилите се спекулации и твърдо заяви, че подобен сценарий е невъзможен. Единственото отрицателно явление, което се наблюдава е рязкото вдигане на цените на хотелските услуги в Украйна, което може да откаже много футболни фенове да се откажат от това да посетят първенството.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!