≡ Menu

Застраховка „Гражданска отговорност на автомобилистите” и определяне на цена

Застраховка гражданска отговорност е напълно задължителна и е съвсем уместен въпроса на база на какво се определя цената, която би следвало да заплатим. В тази статия ще се постараем да ви отговорим на този въпрос.

Цената зависи от някои технически особености на вашето моторно превозно средство. Това са

–         Вид на автомобила,

–         Обем на неговия двигател,

–         Територията, на която се използва моторното превозно средство

Тези три точки и възрастта на водача (водачи около 25 годишна възраст се приемат за рискови) са определящи за цената на застраховка гражданска отговорност.

Добре е да знаете какво точно покрива този вид застраховка, за да сте напълно подготвени в случай на инцидент. Например застраховка гражданска отговорност не покрива щета, причинена на паркинг, тъй като се отнася до вредите, причинени от Застрахования на трети лица.

Ако искате да проверите дали вашата застраховка, сключена онлайн е валидна, може да посетите уеб сайта или напишете запитване на нашия електронен адрес. Вашата онлайн застраховка ще ви бъде доставена безплатно, независимо в коя част на страната се намирате. Срокът да получите вашата полица е от два дни, а валидността на застраховка гражданска отговорност за автомобилистите е една година.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!