≡ Menu

Защо да изберем избелване на зъбите?

Ако искате по-бели зъби, не сте единствени. Все повече хора започват да се обръщат към комплектите са избелване на зъбите в удобството на своя дом. Преди време, избелването на зъбите се е извършвало само в зъболекарски кабинет, процедурата е траела от един до два часа, в които не е включено времето, прекарано в чакалнята на стоматолога. Това е миналото и сега има много повече опции. Веществата, които се намират в чая, кафето, виното и газираните напитки могат да причинят оцветяване на зъбите. С течение на времето, жълтото в зъбите става все по-очевидно.

Зъбите променят цвета си по много различни причини. С напредване на възрастта, на емайла на зъбите изтъняват и да започне да се чупи. Изтънелият емайл задържа по-лесно петната и ре се натрупват на няколко слоя над зъба. Единственото, което може да се направи е да се избелят зъбите.

Една от най-честите причини за избор на избелване на зъбите е то може да се направи комфортно във вашия дом. Никой не трябва да знае, че избелвате на зъбите си, и че когато го правите у дома, спестявате пари. Можете да си купите избелващи системи, когато имате готовност и средства за това. Независимо, че избелващите ленти, избелващите гелове и системи също са скъпи, все пак са по-евтини, отколкото избелване в зъболекарски кабинет.

Системите за избелване на зъби са само един начин да получите по-бели зъби. Можете също да закупите избелваща паста за зъби, която можете да използвате всеки ден, два пъти на ден. Може да избирате между избелване с шини или с избелващи ленти. Всеки един от тези вещества имат безопасно количество на избелващи агенти в тях. Можете да очаквате резултатите да се показват бавно, след първото приложение. Пастата за зъби и водата за уста се считат за основни поддържащи елементи на вашия бял цвят.

Няма нищо в комплектите избелване на зъбите, които могат да навредят на здравето си. Тук ще намерите избелващ агент, наречен карбамид пероксид. Когато този агент се смесва с вашата слюнка, тя ще се превърне в водороден прекис, който ще ви даде най-бели зъби.

Избелващите ленти за зъби са чудесен начин не само да запазите зъбите си бели, но тя също така ви помогне да запазите зъбите си чисти, така че това са две полезни причини да избелите зъбите си.

Резултатите от избелването на зъбите не е постоянно. Вие ще трябва да избелите зъбите си непрекъснато в съответствие с целта да се запази цвета. Можете да изберете продукти, които придават по-малко тонове на бялото, за да изглеждат по-естествени зъби.

Избелването на зъбите е не само безопасно, но ефективно може да се направи у дома. В действителност, някои методи са одобрени от Американската зъболекарска асоциация. Преди да започнете с избелване на вашите зъби у дома, се уверете, че сте почистили зъбите си много добре. Ако е възможно, отидете на зъболекар за добро цялостно почистване и премахване на зъбния камък. Защото красивата усмивка е здравата усмивка!

{ 1 comment… add one }
  • Красимир Калинов 1 November 2016, 11:09

    Няма нищо по-красиво от поддържана и бяла усмивка.

Leave a Comment

error: Content is protected !!