≡ Menu

Защо да изберем ръчна покана за рожден ден

Ежедневно хиляди рождени дни се отпразнуват. В днешното натоварено време много по-често известията за рожден ден се изпращат, чрез електронната поща, смс-и, през социалните мрежи като twitter и facebook, чат програми като skype или чрез кратко позвъняване по гсм-а. Но най-изпипаната покана е принтираната на ръка. Не само че е официална и по-класна, но е и по-изискана за гостите, като самото получаване и изпращане на хартиената картичка може да стане изключително купонджийско. Освен това ще направите и приятно впечатление на роднините, които ще доведете на вашето парти за рожден ден.

Хартиената картичка за рожден ден показва, че на вас ви пука за хората и за партито, за които го организирате. Със сигурност можете да поканите хората по skype, телефона или и-мейла. Или да разпръснете мълвата от уста на уста или чрез социалните мрежи. Но пращането на ръчни известия, независимо дали са направени от вас или уговорени от някоя рекламна агенция, демонстрират значението което влагате в отпразнуването на рожденият си ден.

Хартиената покана е по-класен и по-официален метод да поканите шефа си на рожденото парти. Ако правите забава за 5 годишни калпазани, те няма да разберат нищо от официалност и класа, но биха се зарадвали много на добре изработени нарисувани покани с любими герои. Но изпипаните покани ще направят добро впечатление на шефа, приятелите, роднините, колегите ви. Ако не знаете лично всички, които смятате да дойдат, телефонното обаждане е неприемливо. Запасете се с търпение и качествени покани за рожден ден и започнете да ги изпращате на всеки, бъдещ гост на веселбата за рожденият ви ден.

Ръчната покана е по-класическият начин от съобщението в skype, защото в нея може да се намира точна информация за купона – къде ще се проведе, дали ще има конкретна тема и ако има как е желателно да са облечени гостите. Може да прибавите и забавни мотиви в поканата, които да развеселят госта.

Хартиените покани за рожден ден са персонални, докато електронните покани са някак по-безлични, пък и има голяма вероятност известието ви да отиде в спам филтъра и колегата ви да не я види.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!