≡ Menu

Защо да купуваме оригинални кожени и силиконови калъфи за Samsung Galaxy S4?

Функционалният и красив телефон се нуждае от сигурна защита, за да продължи да радва собственика си с безупречен външен вид и поддръжка. Предлаганите разновидности на калъф за samsung galaxy S4 се отличават с уникален дизайн и способност да защитават мобилния апарат от сериозни удари и надрасквания. Клиентите, които притежават телефон с марката samsung galaxy S4 могат да избират между оригинален калъф и хибриден кейс.

Оригиналният калъф е изработен от естествена кожа. Материалът защитава повърхността от надраскване и удар. Вътрешната част на калъфа е снабдена със специално покритие за допълнително предпазване на тялото и на дисплея в моменти, в които калъфът се отваря или стой затворен. Оригиналният аксесоар осигурява достъп до всички бутони и изходи на мобилния апарат. Употребата на телефона е лесна и бърза. Не се изисква специалното му изваждане от калъфа. Моделът „Flip Case“ придава вид на мобилния апарат на малко тефтерче. Задната част на аксесоара притежава способността да замести пълноценно задното капаче на телефона. По този начин се запазват тънките и елегантни размери на мобилния апарат.

Аксесоарът е изработен специално за модел samsung galaxy S4. Към друг телефон, представеният калъф за samsung galaxy S4 не би прилепнал толкова добре. В цветово отношение, клиентите могат да избират между вечните бяло и черно. За задоволяването на по – капризните вкусове се предлагат калъфи в оранжево, светло зелено и светло синьо. Хибридният кейс за samsung galaxy S4 представлява още едно добро предложение за калъф. Предната му част е изработена от влакна, които са високо издръжливи. Задната част на аксесоара се характеризира като поликарбонатна. Тя прилепва отлично към мобилния апарат. Този вид калъф предоставя лесен достъп до личния телефон. Защитата от нелепи инциденти е гарантирана от компанията производител. Моделът на предлагания аксесоар е също „Flip – Case“. Това позволява, телефонът да бъде използван без да се изважда от калъфа. Предното капаче на аксесоара защитава дисплея от надрасквания при допир с твърди предмети. Вътрешността му е изключително мека и нежна на допир. Клиентите трябва да знаят, че подобно на другите модели калъфи и този е съвместим единствено с samsung galaxy S4. Дизайнът на аксесоара е тънък и елегантен. С негова помощ се постига стилна, бизнес визия на мобилния апарат.

Изборът на калъф за samsung galaxy S4 е лесен. Клиентите трябва да бъдат наясно какви са точните им изисквания. Разнообразните цветове на оригиналните калъфи ще внесат многообразие в ежедневието. Хибридният кейс ще бъде добро попълнение за хората, които са отдадени на бизнес делата. Общото между тези аксесоари е отличната защита, която предоставят на телефона.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!