≡ Menu

Защо да поръчам щори от фабрика за щори

Съвременните потребители стават все по-взискателни при покупката на каквото и да е. Все по-конкуриращите се фирми и широкото предлагане на стоки провокира търговците към гъвкавост, конкурентоспособност и лоялност към клиентите. За да се осъществяват повече успешни сделки и да се поддържат добри отношения между търговец – клиент са необходими много усилия, висок професионализъм и качествена продукция. В противен случай се наблюдава отлив от клиенти, което се отразява доста зле на бизнеса на дадена фирма.

Когато става въпрос за обзавеждане и постигане на уют у дома малко хора са склонни към каквито и да било компромиси. Стилният интериор днес говори много за домакините на жилището и дори и то да е предназначено и обзаведено с цел отдаване под наем, не можем да допускаме неугледност и проява на лош вкус.

Прозорците са елемент от дома на който винаги трябва да се обръща специално внимание. Те са неделима част от интериора на едно жилище. Наред с това те придават завършен вид на всяко помещение, когато то се наблюдава отвън навътре.

За да се отличавате със стил и добър вкус, не пренебрегвайте избора на външни и вътрешни щори и сенници.

За да не се окажете разочаровани от избора на фирма за щори, не рискувайте с непознати фирми с недостатъчно опит в този бранш.

При поръчка на щори от утвърдени компании като фабрика за щори, вие може да разчитате на качествени продукти, изпълнение на поръчката в срок, добър монтаж и гаранция. Съвсем естествено е когато възникнат дефекти по материалите или изработката, те да бъдат отстранени от страна на фирмата безплатно. Ако те обаче са в следствие на неправилна експлоатация, неизправност в ел.инсталацията и пр., компанията не покрива разходите. Специалистите от сервиза на фирмата ни са на ваше разположение за всякакви извънгаранционни поправки.

Запитвания и консултации с професионалистите от фирмата можете да направите директно в офисите или чрез формата за въпроси и контакти в представителния сайт на фирмата. Добър вариант за бърза връзка е националният телефонен номер на компанията 07 0010 121, който се таксува на цената на един градски разговор.

Разнообразието от модели и изключителните възможности за обновяване и преобразяване на дома или офиса с щори и сенници от нас може да удовлетвори и най-капризните клиенти.

Имате възможност да избирате измежду вертикални текстилни и алуминиеви щори, външни ролетни щори, роло щори, сенници, мрежи против насекоми, римски щори, бамбукови и дървени щори, външни ламелни щори в различни размери и цветове.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!