≡ Menu

Защо да се спрете на базални зъбни импланти

Базалните зъбни импланти са нов метод за възстановяване на зъбите при тяхната пълна или частична липса. За щастие на пациентите те не изискват костозаместване, дори и за тежките случаи на пародонтално заболяване и други. Това пести на хората време и пари, което са и най-важните неща, когато провеждате стоматологично лечение.

Този вид модерни импланти е изработен от биосъвместима сплав от титан, който гарантира здравина и висока производителност. Вие получавате не само красива фасада и ослепителна усмивка, ами и начин да се храните спокойно, без риск за влизане на храна под протезата или подобен дискомфорт.

Базалният имплант се интегрира в най-твърдата кост (кортикалис), като се закотвя на поне две места, за да ви осигури безупречна здравина. Оперативната част по поставяне, е безболезнена и не е нужно да чакате заздравяване на раната от извадените зъби. Пациентът може да реши, дали иска цялостно или частично имплантиране.

Тарифата за лечение се определя посредством конкретния клиничен случай. Разбира се можете да видите каталог на зъбни импланти цени, за продукти с швейцарско качество. Последните са представени от център по базална имплантология и специалист, който е експерт в поставянето на имплантите.

Гъвкавият дизайн на базалните импланти позволява бързото им монтиране даже в случаи на пълна костна атрофия. Обикновено това е новина, която би зарадвала клиентите с недостатъчно кост. Изкуствените зъби се слагат безпроблемно, като процедурата отнема не повече от пет работни дни. Разбира се, препоръчваме ви да се лекувате само при специалисти, които работят с оригинални материали.

В обобщение

Базалната имплантология е помогнала на милиони пациенти по цял свят, желаещи незабавно възвръщане на дъвкателната функция. Ако и вие сте сред тях не се колебайте да се доверите на метода, който е една чудесна инвестиция във вашето дентално здраве. Върнете чаровната ви усмивка в разстояние от 3 до 5 дни и се радвайте на близките хора и приятелите ви.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!