≡ Menu

Защо да си избера нов парфюм за есента на 2014-та година?

Защо, защо, защо това е винаги първото нещо за което се сещам когато ми бъде предложена интересна оферта, но тази есен пткговорът на въпроса е „А защо не?“…

2014-та година бе година на интересни и иновативни парфюми в почти всяко едно отношение. Новите течения които започнаха от самото начало на годината се отразиха сериозно на модната карта и през периода от началото на Януари та чак до средата на Септември месец 2014-та приятният полъх на парфюмите със всеки следващ ни учудваха все повече и повече.

Вече спокойно можехме да предположим, че положението се е нормализирало и да си изберем някое от предложенията достъпни към момента, но в интерес на истината се оказва, че предстои дори още по интересна есен и зима.

Какво ме кара да мисля така?

Най-сериозните факти на които разчитам са данните които пряко получавам след тестването на новите парфюми и техните аромати след като видя композицията и разбира се след като ги тествам.

Reveal

Reveal

А какви парфюми тествах, че така промениха мнението ми?

Изключително съм благодарна, че имам подръжници, които винаги ме снабдяват с новите аромати почти веднага след като бъдат пуснати, за които и обикновенно пиша статии, това са спонсорите ми за парфюми, а ако продължите да четете и нататък ще разберете кои са новите парфюми, които успяха да ме впечатлят толкова много…

Moschino Stars, това е парфюм, който хвана носът ми с първите нотки които долових. Това бяха ароматите на цитрон, божур и ненадминатият аромат на майска роза. След първите освежаващи нотки обаче дойде истинското блаженство за сетивата ми, понеже аз съм любителка на „леко“ класическите ухания, а това е точно такова с изразено цветно присъствие в сърцето което предлага страхотният аромат на жасмин (който е един от любимите ми) подкрепен с прелестните и чисти нотки на момина сълза и като допълващ акорд усетих цветове от африкански портокал. Базата му е изградена от амброксан, ветивер, кехлибар и дървесни тонове, но най-осезаемият е този на амброксан.

Вторият парфюм, който е и последен за тази статия е Reveal за жени, страхотният нов парфюм от Calvin Klein, който бе лансиран през началото на 2014-та година, но като, че ли нарочно за да дразни феновете бе пуснат за продажба през Септември като отново искам да благодаря на спонсорите ми, които ми предоставиха парфюма за ранен тест.

Уханието на Reveal е пикантно, ориенталско и най-важното цветно-дървесно. Прелестната му композиция започва пикантно с 2 вида пипер, черен и бял и продължава с ирис и амбра в сърцето. Базата му е отдадена на дървесното царство в което отново доминират ароматите на ветовер, сандалово дърво, кашмир и мускус.

Съвсем скоро очаквам още няколко нови парфюми също подходящи за есента и се надявам да мога да пиша за тях в най-скоро време, а през това време ви препоръчвам да видите най-новите парфюми които са лансирани през последните седмици на страниците им.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!