≡ Menu

Защо обичаме женските списания?

От всяка вестникарска лавка ни се усмихва примамливо поне едно женско списание. Лъскави модни тоалети, облечени върху красиви и усмихнати жени, актуална информация за известни личности, последни новини от подиумите, статии на развлекателни и образователни теми, както и още много и много други материали може да намерите във всяко едно женско списание.

Но това ли е причината за необяснимата любов на дамите към този вид четиво или има и нещо друго?

Всъщност купуването на женско списание носи на дамите истинско удоволствие, поради факта, че правят нещо лично за себе си. Лъскавите корици предполагат поне час спокойствие, което жената ще посвети единствено на себе си и на своята женска същност.

Обикновено денят на една съвременна дама започва с натоварване още от сутринта – бърз душ, закуска и бегом към работното място. Там ежедневието й е затрупано със служебни задължения и непрекъснат стрес, а по-късно вечерта я чакат домашните задължения и работният й ден започва от начало, но с друго работно място.

И ако някъде, в това натоварено ежедневие, тя успее да вмъкне едно женско списание, то ще бъде като глътка свеж въздух. Самото избиране и купуване на броя е своеобразно прелюдия към лично нейния час, който ще посвети единствено на себе си. По-късно, с чаша кафе в ръка, отпусната на терасата, в парка или на удобното канапе, тя може да се наслади на сладките, типично женски нещица, които ще отключат желанието и страстта й за живот.

Женското списание е и аксесоар, колкото и странно да ви се струва това. Нима не сте виждали модерна млада дама, изтегната на плажа, с блаженство да прелиства модните страници? Или в съседното ресторантче, някоя жена да преглежда светските новини, докато чака своя обяд? Списанието казва „Не съм сама, наслаждавам се на компанията на любимото си четиво”, „Да, интересувам се от мода”, „Обичам жената в себе си и се грижа за нея”. Всичкото това прави дамското четиво незаменима приятелка и подходяща компания, когато става дума за релакс, спокойствие и задоволяване и изразяване на женското начало в нас.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!