≡ Menu

Защо хората предпочитат сребърни бижута

В последно време съвременната бижутерска индустрия бележи невероятни ръстове в производството и продажбите, тъй като все повече потребители осъзнават стойността на това да притежават качествени сребърни бижута на цени много по-ниски от златните.

Независимо дали избирате подарък, купувате нещо за себе си или просто търсите с какво да замените златните и диамантените си бижута, сребърните бижута имат много предимства различни от цената.

Сребърните бижута изглеждат много по-класни и дори по-скъпи от златните, затова една комбинация на сребърни бижута с диаманти ще изглежда от много по-висока класа в сравнение със златно бижу в същата комбинация.

Едни от най-популярните сребърни бижута са гривните. Техните дизайни и стилове варират от широки, масивни и обемни до тънки и нежни тип верижка, така че да могат да задоволят вкуса и предпочитанията на всеки един клиент. Освен, че могат да покрият нуждите на потребителите, сребърните бижута са харесвани и заради сливането им с различните тонове на кожата. Златните бижута като цяло са прекалено безлични с определени цветове, като прекалено бледата или по-мургава кожа. За сметка на това сребърните бижута са на другия полюс и се сливат с цвета на кожата.

Когато решите да закупите сребърни бижута е добре да знаете някои дребни неща, които могат да ви бъдат от полза. Най-важното от тях е да бъдете сигурно за качеството на бижутата, които купувате. Чистото сребро е прекалено меко, така че в повечето случаи се използват други елементи, които да втвърдят материала и най-често се използва мед. По закон сребърните бижута трябва да са маркирани с титър 925, който отговаря на пробата на среброто в тях, тоест 92.5 % сребро.

Ако сребърните бижута са изработени от сребро в комбинация с други неблагородни метали, то най-вероятно става въпрос само за сребърно покритие, като това не са истински сребърни бижута и не притежават печат 925.

За да увеличите шансовете си да намерите търсените от вас уникални сребърни бижута, можете да започнете да пазарувате онлайн. Електронните магазини често предлагат цени, които са непосилни са повечето бижутерски ателиета.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!