≡ Menu

За апетитната храна и добрите ресторанти

Кой не обича вкусната храна и доброто питие? Едва ли има такъв човек. Времето, в което живеем, изисква строго да съблюдаваме с какво се храним и на какво подлагаме организма си. Ако обичате сами да приготвяте ястията, убедени сме, че много внимавате какво слагате в чиниите си. Ала за съжаление не на всеки му се удава изкуството на кулинарията, така че доста често се случва да прибягваме до услугите на ресторанти и други заведения за хранене.

Няколко думи за българската традиционна кухня

Съмняваме се да има българин, който не обича родната кухня. Няма нищо по-вкусно от току що изпечената българска баница или любимата на малки и големи картофена яхния. Всеки би преглъщал гладно пред вида на тъкмо излязла от фурната мусака. Така че ако държите на вкусната българска храна, Ресторант “Петте Кьошета”, Варна ще Ви направи свои редовни клиенти. Не вярваме някой да откаже още една порция от върховните мезета, салати и гозби, предлагани от традиционната българска кухня в морската столица.

Да хапнем с компанията

Ако сте решили да се позабавлявате с приятели или колеги след работно време, или просто искате да изгледате мача навън с компанията, ресторант Петте Кьошета, Варна е точно за вас. Майсторите-готвачи ще се погрижат да Ви нахранят с най-новите си кулинарни шедьоври, а футболния мач на телевизора ще тече пред очите Ви, докато похапвате сладко. Като цяло освен красотата, с която ще Ви плени, морската столица разполага и с доста убедителни доказателства, че може да бъде провъзгласена и за кулинарна такава, в лицето на ресторант Петте Кьошета, Варна.

Да отдъхнем във Варна с чаша в ръка

Ако се разхождате из морската столица и не знаете къде да седнете за да отдъхнете, най-доброто, което можем да Ви предложим, е да изпиете чаша хубаво вино. Няма нищо по-добро от това да се насладите на морският въздух във Варна с чаша добро вино от внимателно подбрана селекция. Ако някой знае по-добър начин за прекарване на времето от това – сваляме му шапка – явно знае как да се грижи за настроението си.

Но това, което знаем със сигурност е, че ако имате път към северното Черноморие, то непременно трябва да посетите някой от ресторантите, които ще Ви предложи морската столица. А защо не това да бъде ресторант Петте Кьошета, Варна? Всеки би оценил достойнствата на традиционната българска кухня, особено когато е приготвена от хора, знаещи всичко за нея.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!