≡ Menu

За матраците

Информация за матраците. Българската фирма за производство на матраци е разположена на 22.000 квадратни метра и с това е една от най-големите за производство на матраци в Европа. Конкурентите от Гърция, Германия, Швеция, и други от европейския съюз посетили фирмата признават че фирма е надскочила конкурентните си фирми по техническо оборудване както и качеството на произвежданите продукти.

През 1995 година фирмата започва производството на матраци. Три години по късно матраци са признати за най-продаваните матраци в България. през 2000 година се отваря фабрика с площ 6000 квадратни метра, оборудвана с най новите технологии за производство на матраци и с това става водеща фирма в производството на Матраци.

През 2002 година фирмата е удостоена с много златни медали на Пловдивския панаир. Със златни медали са удостоени матраците Милано, твърда основа и хотелско легло Капри, матраците Фворит, матраците Антистрес, система WELNESS и други. През 2003 година фирмата за производство на матраци започва да изнася пружини пакети Болонел в Европа. През 2008 година фирмата открива нова фабрика която е с площ от 22.000 квадратни метра и с машини и съоръжения от най-ново поколение.

Вече много години брандираната марка е популярна като лидер в производството на матраци на българският и европейският пазар, страните като Македония, Хърватска, Германия са от стратегическите клиенти на фирмата. Основното производство е матраци, спални комплекти, подматрачни рамки, спални и луксозни легла. Технологията рол-пак прави TED-BED предпочитани пружини матраци предпочитани както от клиенти така и от търговци поради лесното съхранение и поддръжка на този тип матрак. Фирмата разполага с широка търговска мрежа в страната и дистрибутори във всички градове.

Цените на матраци са конкурентни и не са за сметка на качеството, това се дължи на съвременните поточни линии и машини от най ново поколение.Фирмата произвежда матраци по поръчка със зададени размери от клиента или търговеца, което създава удобство при подмяна на матраци за нестандартни легла и спални. Още матраци цени на промоция.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!