≡ Menu

Здравословно отслабване? Мисията възможна с Bulgarian Bag

Пробвали ли сте да отслабнете с диета? А с бягане? Сигурно сте изпробвали различни варианти, но със сигурност не сте се пробвали с професионален уред за подготовка на шампиони. Не говорим за щанги, боксови ръкавици или успоредка, а за уред който промени схващанията за фитнес и кардио упражнения в световен мащаб. Ще Ви разкажем за Bulgarian Bag.

Бащата на световноизвестната Българска торба – Bulgarian Bag e Иван Иванов – спортист със забележителна кариера в класическата борба. Иван Иванов е роден през 1981г. в гр. Казанлък, постъпва в спортно училище с профил класическа борба. Първия му успех е през 1983г. на Балканските игри в Букурещ Румъния – златен медал. С годините следват множество успехи и през 1995г. получава званието заслужил майстор на спорта. През 1997г. Иван официално приключва със състезанията и става част от Американската федерация по борба, а две години по-късно става сертифициран треньор според изискванията на Американската федерация по борба. През 2002 г. е старши треньор на Олимпийския тренировъчен център. През 2007г. отбора на Иван Иванов печели отборната титла по класическа борба в Баку, Азербайджан. 5 от неговите американски възпитаници оглавяват категориите на Световното първенство в Истанбул през 2011 г.

Първата Bg bag е родена в България, през лятото на 2005г. Тя вижда бял свят в следствие на дългогодишния опит на Иван Иванов и необходимостта от специално оборудване за подготовка на шампиони. Иван влага допълнителни усилия и време за разработката на уред, който развива цялото тяло, подобрява бързината, координацията и издръжливостта.

С времето Bulgarian bag постепенно излиза извън рамките на своя замисъл и първоначалното си предназначение и придобива световна популярност, като става неизменна част от програмата на редица класни спортисти занимаващи се с бойни спортове, като самбо, граплинг, Джу-Джицу и ММА.

С днешна дата Bulgarian bag се определя като супер модерен и много ефективен уред, който завладя Америка и останалия свят. Bulgarian bag е невероятно подходяща както за спортисти, така и за напълно начинаещи, прохождащи в спортните занимания.

Защо Bg Bag? Защото:

•Bg Bag е подходяща за всеки, както и за хора без какъвто и да било опит в нормалния или професионален спорт, така и за много напреднали професионални състезатели.

•Bg Bag Ви позволява да тренирате навсякъде както у дома, така и в зала или на открито.

•Bg Bag ще Ви даде по-голяма психическата устойчивост и воля.

•Bg Bag ще увеличи скоростта на метаболизма Ви и ще започнете да губите мазнини часове след края на всяка тренировката с торбата.

•Bg Bag тренира цялото Ви тяло и подобрява експлозивната и функционалната, мускулна издръжливост и бързината Ви

Готови ли сте за Bulgarian Bag? Ако се колебаете най-добре е да направите една пробна (безплатна) тренировка в залата ни. Научете повече в официалната ни страница на клуба.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!