≡ Menu

Златни обици – заложете на класиката

Ако искате да си купите изискано дамско бижу, но считате, че не можете да се доверите на собствения си вкус и има вероятно да направите погрешен избор, тогава заложете на чифт златни обици с камъни. Това е опция, която автоматично Ви предпазва от възможността и вероятността да сгрешите в избора. Златните обици винаги са били и ще бъдат класика в жанра, тоест избирайки едно такова бижу най-вероятно ще вземете правилното решение.

Ако се колебаете да си изберете модел, то ние на драго сърце ще Ви отправим няколко насоки в избора, надявайки се да сме Ви полезни.

Ако търсите модел, който да е подходящ за официални събитие и за по-неежедневни поводи, тогава изберете модел висящи златни обици. Поклащащите се накити с висулки винаги са се считали за много шик решение, а ако обърнете внимание, няма как да не забележите, че всички кино звезди носят подобни по големи събития и церемонии.

В случай, че Ви е нужно нещо по-ежедневно, тогава можете да изберете по-компактен модел златни обици без висулки, който няма да се заплита в косите и дрехите Ви и ще е удобен за носене навсякъде. Предимството е, че обикновено подобни бижута са и по-малко скъпи.

Друго за което трябва да помислите е какво злато да изберете – бяло, жълто или розово. Обикновено златните обици от розово злато се възприемат като много женствени заради самия цвят. Розовото, знаете, излъчва нежност и мекота. Подобни нюанси обикновено се придобиват с помощта на мед. Ако пък искате нещо по-скъпо, бялото злато не рядко е на по-висока цена, защото за разлика от розовото злато, бялото се получава при комбинация с по-скъпи материали, например платина или паладий, а понякога дори и сребро.

Ако пък искате да заложите на класиката, най-доброто решение е жълтото злато.

Ако искате да си купите златни обици от най-високо качество, тогава търсете модели, които са изработени от 18 каратово злато. 14 карата също е добре, но там количеството злато все пак е по-ниско.

Накрая трябва да си отговорите на един последен въпрос, а той е дали предпочитате изцяло златен модел или желаете златните обици да имат някакви висулки, камъни или кристали. За хората без финансови ограничения могат да е препоръчат основно диаманти, но ако и Вие сте от хората, за които парите са проблем, тогава можете да заложите на модел със Сваровски елементи, които наподобяват блясъка на диаманта, както и различните модели с полускъпоценни камъни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!