≡ Menu

Зъбните импланти – как да изберем

Заповядайте да разгледате сайта на ортодонтска клиника. Ударението в работата е поставено върху промоция на денталното здраве и добрата устна хигиена, задълбочените прегледи и превантивните консултации. Клиниката се намира в двата града София и Благоевград, и предлага безплатна имплантологична и ортодонтска консултации, след което се прави индивидуален план за лечение, съгласно взетите проби, направените изследвания и цялостното диагностициране на вашите нужди. Освен тях екипът практикува обши прегледи, парадонтални и естетически консултации.

Друга важна отлика на стоматологичната клиника е специализацията в дентално имплантиране. Нещото, което наложи широкото използване на имплантите е че единствено при тях съседните зъби остават незасегнати и здрави. Ако сте на път да направите тази крачка, значи сте попаднали на точната публикация. Направихме за вас проучване, което даде следния резултат. Най-популярните импланти в света са израелските на фирми като Алфа Био, Мис, Адин и Дентал Супли, най-лошите отзиви са за руските импланти Конмет, а най сполучливи са швейцарските на фирмата Страуман. Други фирми с добри отзиви са Биотек, ТБР и Остем. Имплантите биват от Титан и Цирконий, шийката на импланта – полирана или неполирана, а формата за по-голяма стабилност шестоъгълна. Видовете импланти се делят на винтови и пластинкови. 99% са винтови, а циркониевите са по-препоръчвани.

Натоварването на зъбите при дъвкане е много силно и при някои хора то достига до 90кг. импланта са налага да е много устойчив, здрав и стабилен на проникване на органични течности като слюнка и кръв. Забелязва се чувствителна разлика между цената на импланта и денталния имплант. Това ни говори, че всичко зависи от това колко добър специалист е стоматолога, разбира се. Направете проучване и се доверете на специалист с доказан авторитет. Можете да бъдете сигурни в коректността на лекарите – те никога не биха ви се наложили, за да спечелят от вас, защото мотото им е, че крайния избор го правите вие.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!