≡ Menu

Идеи за подарък за свети Валентин в последния момент

Отново наближава 13ти февруари и най-романтичният ден от годината почуква на портите на двойки от цял свят. Още ли не сте купили нищо на половинката си? Не се страхувайте, все още има време да посетите магазините или да претърсите мрежата, за да намерите идеалния подарък за свети Валентин в последния момент. Ето моя списък с идеи за тазгодишния празник:

Кошница с гурме шоколади за нея: Какво по-добро от това да получиш за празника кутия вкусни белгийски шоколадови бонбони във формата на сърце от своя любим? Да получаваш такава кутия всеки ден, разбира се! Вие и вашата любима можете да се насладите на този изтънчен подарък на приемлива цена от повечето бутикови магазини.

Романтични филми: Прегледайте кино програмата за 14ти и изберете някое от романтичните заглавия (или пък не). Препоръчително е да се възползвате от формата за онлайн резервации, която почти всички кина в страната предлагат, тъй като на място не се знае дали ще има свободни места. Комбинирайте филма с вечеря в изискан ресторант и букет цветя, и ще направите идеалния подарък за празника. Можете да потърсите за нови заглавия на филми в Амазон и да прекарате празника с половинката си вкъщи. Романтиката на домашния уют не е за подценяване.

Фото албум: Направете фото албум с ваши снимки от избрани общи преживявания и специални моменти. Дори по-добре би било вместо албум да направите огромен колаж от същите снимки. Разбира се, колажът ще ви отнеме повече време и надали ще успеете да го завършите в последния момент, но пък ефектът си заслужава усилието. Така ще покажете, че цените прекараното с половинката си време, ще ѝ кажете, че осъзнавате колко прекрасни моменти сте преживели заедно и искате тези моменти да не бъдат забравени, а да са винаги пред очите ви.

Романтична вечеря: Забравихте ли да резервирате маса в изискания ресторант, който бяхте избрали специално за празника? В кварталната кръчма сигурно ще ви намерят свободна маса, но посетителите там ще празнуват друг празник, чието послание е малко по-различно. Опитайте се да намерите ресторанти във  Google Places, изберете идеалното място за вашия случай и позвънете на оставените телефони, за да направите резервация.

Изпитана с времето класика: Червени рози Традиция стара колкото времето, половинките могат да кажат всичко от “Съжалявам” до “Обичам те” без дори да мръднат устните си, а с красив и ароматен букет от кърваво червени рози. Имате възможност да избирате между огромно разнообразие от букети, предлагани в онлайн магазините за доставка на цветя – от стандартен букет от дългостеблени, еквадорски червени рози до внушителен букет от 101 червени рози или дори оригинално сърце от рози.

Не пропускайте да проверите и сайтовете за групово пазаруване, за да видите дали някой предвидлив търговец не е пуснал на промоция ваучер за почивка за двама или нещо друго, съвсем подходящо за вас.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!