≡ Menu

Избор на таблети 8 инча – какво трябва да знаем?

Дори и най-големите противници на таблетите ще признаят, че тези мобилни устройства са удобни, лесни за употреба и почти напълно могат да изместят лаптопите.

Какво е важно да знаете обаче, когато избирате таблети Azpen?

Ако и вие сте решили, че вече е дошло времето да си закупите таблет има няколко много важни неща, които е добре да вземете предвид, при да пристъпите към покупката.

Най-важното решение, което трябва да вземете, е за какво искате на използвате таблета. Ако ще го използвате, за да играете на игри, сърфирате в интернет или за да гледате филми, тогава можете да се насочите към мобилно устройство, което е с по-малък размер на екрана и не притежава много приложения.

Ако ще го използвате за работа обаче, е добре да се насочите към таблети с 8 или 10 инча, тъй като те са с по-големи екрани и с тях се работи много по-лесно, в сравнение с таблети с по-малък размер на екрана.

Ако ще използвате таблета си за работа, задължително трябва да го оборудвате с допълнителни аксесоари, като най-важното е да закупите подходящата клавиатура и калъф (по-удобни са твърдите калъфи).

Когато купувате вашите таблети 8 инча, попитайте за моделът, към който сте се насочили с какво време на батерията разполага. Ако ще го използвате за работа е добре батерията му да издържа много и да може да се ползва по-дълго, затова изберете този, който има по-дълго време на разход на батерията.

Помислете и дали искате вашето устройство да има постоянна връзка с интернет или не. Нашият съвет е да се спрете на таблети 8 инча Azpen с 3G, за да сте спокойни, че където и да отидете ще имате интернет.

Приложенията, които искате да има вашето мобилно устройство можете да ги обсъдите с консултантите на магазини за такава техника, които ще ви дадат професионалното си мнение, кои приложения са подходящи за вашето ново устройство.

Последното, за което трябва да помислите от къде да закупите вашите таблети 8 инча-дали да се спрете на покупка от реален или онлайн магазини. Тук изборът си е изцяло ваш, но нашият съвет е, ако търсите таблет на добри цени и без обвързващи договори, да разгледате предложенията на онлайн магазини като нашия, където ще откриете голямо разнообразие от известни марки и модели на предпочитани таблети, които се предлагат и на много изгодни цени.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!