≡ Menu

Изпратете доставка на цветя и тайни послания за Свети Валентин

Дена на влюбените един от най-обичаните празници в цял свят. Мисля, че няма смисъл да обяснявам защо е така, но все пак нека кажем, че това е деня, в които не е нужно да се извинявате на някого или да си търсите претекст, за да изпратите доставка на цветя за Свети Валентин на момичето от съседния офис. Това е деня в годината, когато всички влюбени споделят своята любов изпращайки си цветя, бонбони, плюшени играчки или валентинки. Последните са кратки бележки с любовни стихове или любовни послания.

Ако сте тайно влюбен в момичето, което живее на съседната улица, но така и не сте се осмелили да я заговорите и да я поканите на среща, е на 14 февруари можете да се престрашите поне да й изпратите доставка на букети с червени рози и валентинка. В нея можете да запишете, че цветята са от неин таен обожател, който я кани на среща.

Ако пък не искате да избягате малко от традиционните цветя, спокойно можете да изберете други. Изключително популярни са червените рози в кутия под формата на сърце, кошници с маргаритки или саксии със слънчогледи. Кошниците с цветя са един чудесен начин да покажете вашите силни чувства за Деня на влюбените. Ако обаче искате ефекта от подаръка да бъде много по-дълготраен тогава поръчайте доставка на цветя в саксия. Можете да потърсите орхидеи, лилии, килии, миниатюрни рози и други цветя засадени в саксия сред богатото разнообразие на цветя в онлайн магазините. Така вашия подарък ще радва по-дълго половинката ви, но също така този жест е ясен знак за вашите сериозни и дългосрочни намерения.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!