≡ Menu

Изработка на индустриални врати

Днес пазара на врати се е развил изключително много и можете да намерите наистина много разнообразни варианти, каквито и не сте си представяли, като тук включваме и производството на индустриалните врати. Сега изборът ви е много голям, но както винаги на първо място трябва да поставяме сигурността и безопасността, която ни предлагат. Това се налага, заради употребата на индустриални врати в големи производствени халета където постоянно влизат множество хора и много скъпа техника.

Едно от най-важните неща, които трябва да знаете за тези индустриални врати преди да направите избора си е, че в момента едно от най-качествените и предпочитаните индустриални врати са секционните, ролетните решетки и тези тип „хармоника“. За направата им се ползват различни материали, според вида на дейност, която трябва да предпазват.

Най-добрия избор сега са индустриалните секционни врати, защото могат да задържат температурата в помещението. Те са направени от панели допълнени с полиуретанова пяна с помощта на което не се губи топлина. Най-честото им използване е в хладилни помещения, като при тях панелите са доста по-дебели отколкото при по-обикновените помещения. Индустриалните врати могат да се отварят по много начини, не само нагоре, но и под различен ъгъл – зависи от това как е монтиран релсовия път. Те могат да са ръчни и автоматични – дистанционно и панел, като се движат с лекота и супер безшумно. Предимствата им наистина са много, но по-важното тук е че трябва да се монтират от специалист и при повреда също да извикате специалист, за да ви е гарантирана безопасността.

Другите видове врати – решетки и ролетнисъщо с доста търсени, като те се ползват за най-различни помещения на височина и ширина. Те могат да са високи до 7 метра и широки до 20 метра, като тук трябва да знаете, че е нужно да предвидите място в горната част на така познатата ни каса, за да има къде да се навиват.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!