≡ Menu

Италиански газов инжекцион – предимствата му

За мнозина предимствата на италиански газов инжекцион са извести, а за други все още не. Италия е страна с дългогодишен опит и професионални кадри в областта на производство на газови инжекционни системи. Дългогодишните опити и стандартизацията на най-високо ниво от страна на заводите за газови инжекционни уредби там, налагат италианската марка в повечето Европейски, а и международни страни. Повечето сервизи за газови инжекциони у нас предлагат марките Lovato, BRC и Romano. Как работят всъщност тези системи и какво е качеството им? Нека се опитаме да отговорим на този въпрос.

Romano е италиански газов инжекцион от последно, модерно поколение и се съвместява с автомобилите със сложна и съвременна електроника. Допълнителните опции са много, а впръскването на горивната смес оптимално и качествено, настройвано от компютър. Бензиновият процесор на колата е в постоянна връзка с газовия инжекцион, чрез OBD комуникиране. Така параметрите на горивната смес са коригирани в реално време и при нужда са направени изменения на софтуера. Записването на грешки се избягва, чрез адаптация на двигателя постоянно. Клапанът, изпарителят и индивидуалните дюзи на системата са италиански, а софтуерът и компютърът са с алуминиев корпус и италианско програмиране.

Италиански газов инжекцион Lovato е съвместим с шест и четири цилиндровите бензинови двигатели. Управлява се от компютърен софтуер и има максимална надеждност и рентабилност при режим на работа. Разходите при висока честота на експлоатация са ниски и спестяванията относно гориво доказани. Филтрите, компютърът с метален корпус, рейката и дюзите са окомплектовани към газовия инжекцион. Чрез прецизна настройка с италиански софтуер, системата работи безотказно и надеждно години наред.

BRC е висок клас съвременен газов инжекцион. Настройката на горивните смеси е изведена на оптимално равнище, чрез софтуерен компютър. Клапанът, изпарителят и рейката са италиански, а софтуера е пригоден и на български, за по-доброто му функциониране. Компютърът с алуминиев корпус е максимално защитен и срещу влага.

Качеството на италианските газови инжекциони е на най-високо ниво и по-високата цена за закупуването им и инсталацията на автомобила ви си заслужават. Разходът ви за в бъдеще ще бъде намален, а състоянието на колата относно мощност и представяне на пътя ще се равнява на бензиновия инжекцион.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!