≡ Menu

Какво казват обувките за един мъж?

Те говорят много за това дали той обръща внимание на малките неща. Представете си да облечете скъп костюм и чифт захабени спортни маратонки, това не е мъж за когото можеш да кажеш, че обръща внимание на детайлите.

Както мъжете заглеждат жените с високи токове, къси поли и дълбоки деколтета, така и жените обратното. Един “джентълмен”, който обръща внимание на външния си вид е много по-привлекателен за противоположния пол.

Има ужасно много видове обувки на пазара, но хубавото на това да си мъж е, че не ти трябва някакъв гардероб пълен с най-различни модели, като някакво “Кери Брадшоу” обсебване за най-новото и най-модерното, а малка инвестиция. Няколко стилни, но и едновременно удобни модела, които разбира се да поддържаш, и си уреден с години.

Преди да почнем да си говорим за стиловете при обувките, един въпрос: Имате ли обувки с гумени подметки и квадратен форт? От ония, които можеш да си купиш дори от някой супермаркет. Ако отговорът е Да – хванете ги и ги изхвърлете директно в коша.

Сериозно, обувките ви трябва да са изискани и модерни, като останалата част от гардероба Ви, Това означава тънък контур и заоблен, но не остър форт. Те изглеждат стилни, изискани и мъжествени, а това е всичко от което имате нужда.

Обувката за един мъж

Обувката за един мъж

Ето основното:

Обувката, която трябва да има всеки един мъж. Черен модел с връзки. Може да се носи с всичко, от костюми до дънки. Избягвайте разни украшения и орнаменти. Така ще можете да носите обувката и в офиса и в клуба.

Така е, никой не вижда подметките Ви, но обувките поемат голям натиск, затова трябва да предвидите сами. Дали желаете една вечна, но твърда подметка или по-мека, но по-бързо износваща се такава.

“Преди година си купих един чифт Ralph Lauren класически обувки за 800 долара. Знам, че това са ужасно много пари за обувки, но като се замислих колко много съм дал за костюми и модерни дрехи, който бързо излизат от мода и само събират прах в гардероба ми. Но тези обувки, те никога не излизат от мода. Кожа с цвят тютюн, плътни, дебели подметки от онези. с които можеш да нариташ сериозно задника на някой, ако ти се наложи. Поддържам ги с неутрална боя и им сменям капачките. Да, някой ще каже, че съм обсебен, но хей, като инвестираш в качество, то ще ти се отплати. Тези обувки ще издържат поне едно десетилетие, а ако бях си купил чифт с гумени подметки за 150 долара, те щяха да са в коша за един месец. Е, аз не съм голям математик, но по 150 долара на месец за десет години сигурно са повече от 800” – Адам Рапопорт (редактор списание GQ)

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!