≡ Menu

Какво означава да си вземеш парфюм за без пари?

Забелязахте ли абсурдните промоции в нашите родни Български онлайн магазини последните месеци?

Слогани като “Вземете безплатен парфюм”, ” Купете и спечелете парфюм”, “Един безплатен парфюм на 5, 6, 7, 8, 9, n парфюма” се вилнеят и в момента в онлайн пространството, но доколко са верни и по важното доколко коректни и не подвеждат?

Това е материя която смятам да разнищим днес в тази статия която между другото е първата ми в razkazi.info за 2014-та година, така че ще започна с “Честита нова 2014-та”… На патерици.

Реални ли са тези промоции и наистина ли вземаме безплатен парфюм?

Проучването ми показа че има онлайн магазини които предлагат подобни промоции, но за сметка на това завишават цените на своите продукти. Естествено говорим за сайтовете предлагащи реплики, защото реално само те могат да предложат подобна оферта.

Нормалната цена за реплика на която и да е марка е около 25-28 лв., в зависимост от екстрите които се предлагат и моделите, но това е оптималната цена на която аз бих си купила парфюм-реплика! Повечето от сайтовете предлагащи оферти като тези горе в кавичките слагат цена за същите парфюми от по 30 лв, че и нагоре и дават един безплатен парфюм ако купите 5 или 6 парфюма.

Дори най-простата аритметика която се учи във вторият срок на първи клас може да доведе първокласника до извода, че сборът на 5 парфюма които струват с 5-6 лв., отгоре всеки би дал една горница от 25-30 лв., от която и идват “безплатните” парфюми, в което няма нищо лошо ако сте продавач, но аз като купувач бих се издразнила меко казано, да ме мамят като 7 годишно дете.

Това естествено не се отнася до всички сайтове за парфюми, защото има и коректни, които не гледат да извадят и последната стотинка от джоба на своите клиенти. Има много други които дори не предлагат промоция, но продават същите продукти на много по конкурентна цена от която можете да се възползвате дори и при закупуването на един парфюм!

Като пример за подобен сайт мога да ви дам нашия който можете да посетите ако цъкнете върху парфюм.

Дори ако забележите в момента не знам дали и за в бъдеще ще е така в сайта предлагат да получите и безплатен парфюм без дори да сте направили поръчка. Парфюмите които са безплатни пише че са с транспортни дефекти, но на кой му пука нали са безплатни!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!