≡ Menu

Какво представляват бързите кредити онлайн

Ако се опаричите няма проблем да изплатите своя мини кредит предсрочно. Модерните банки, институции и фирми, които предлагат тези услуги, масово нямат такси за това.

Помните ли как беше преди години? Теглиш кредит и ако искаш да го погасиш предсрочно, плащаш такси. За щастие това се промени и вече не е така, благодарение на огромната пазарна конкуренция и сериозните банки и международни кредитни компании, които здраво стъпиха на Българския пазар.

Към този момент в България бързи кредити предлагат над 200 фирми. Това е информация, с която се сдобихме от Българска Народна Банка. Въпреки, че са доста компании, има няколко, които се отличава. По-силните ще ги видите с офиси в моловете, магазините за техника, където можете да получите бърз кредит за секунди, стигат да отговаряте на условията за отпускане. А какви са условията?

Най-важното условие е да сте пълнолетни (да сте над 18 години). Впрочем дори да сте на 18 години има вероятност да не можете да получите бърз кредит, тъй като повечето сериозни фирми предлагат тази услуга само на хора, които са на възраст от поне 21 години. И това се прави с цел да се избегнат лошите кредити и възможността тези млади хора да не могат да погасят своите задължения.Кандидатствах. Кога ще разбера дали са ме одобрили за бърз кредит?

Би трябвало вече да сте разбрали. Бързите кредити се отпускат много бързо само за няколко минути. И това е така, защото сумите са сравнително малки, обикновено между 100 – 1000 лева. Също така фирмите, които предлагат бързи кредити имат модерни системи, с които за секунди се разбира дали вие сте подходящ за отпускане на кредит – с други думи дали можете да го върнете.Какви са лихвите?

Лихвите са пазарни. Определя ги търсенето, а пък конкуренцията между сериозните кредитни компании допълнително ги „омекотява“. Няма как да ви кажем твърди цифри, защото не знаем коя компания ще изберете.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!