≡ Menu

Какво представлява интернет телевизията?

Бързите темпове на развитие на технологиите не подминава и телевизията. През последните няколко години телекомуникационните услуги претърпяха сериозни промени и бяха въведени редица иновации. Така руско-говорещите зрители вече могат да гледат руска интернет телевизия в България. Какво представлява този вид услуга и какви са нейните предимства?

При интернет телевизията приемането и излъчването на телевизионни сигнал става чрез интернет, затова трябва да имате добра интернет връзка. Този тип услуга има редица предимства пред кабелните и сателитните телевизии:

  • Получавате качествена телевизия без никакви кабели и антени;
  • Гъвкава услуга, която използвате навсякъде и по всяко време;
  • Запис на програмите за определен срок;
  • Многобройни програми с високо качество;
  • Възможност за родителски контрол.

Фирмата ни е оператор, който излъчва руска интернет телевизия в България. Благодарение на интернет технологията, клиентите имат достъп до любимите си предавания на всякакви устройства – телевизори, таблети, компютри и телефони. Те получават достъп до картина с най-високо качество, което не се влияе от климатичните условия. В пакета от програми са включени над 100 канала на руски език, които се излъчват в Русия, Армения, Беларус, Украйна и всички останали държави от бившия Съветски блок.

Зрителите могат да гледат филми, новини, спорт, развлекателни предавания и концерти, детски програми и много други канали на територията на цялата страна. Достъпът до услугата е изключително улеснен – не е необходимо да се инсталира и монтира нищо. Всеки зрител, който е платил за един абонамент, може да го използва на три различни устройства. По този начин в къщи няма да има война за дистанционното! Опцията за запис на предаванията за срок от 14 дни пък ви позволява да ги гледате, когато пожелаете.

Клиентите на интернет телевизията ценят най-много свободата и гъвкавостта, която тя предоставя. Ако имате абонамент и пътувате из страната, можете да гледате руска телевизия навсякъде, където имате достъп до интернет. Не е нужно да носите със себе си сателитни антени и да свързвате кабели.

Възползвайте се от възможностите, които ви предоставят новите технологии и интернет телевизията. Ако искате да гледате руска телевизия в България, изберете интернет услугата, която ви дава свобода, качество и многобройни иновативни функции.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!