≡ Menu

Какъв антирадар да си купя?

Антирадарите са изключително удобни устройства, които предупреждават за наличието на полицейски радари или камери с радари. Когато говорим за антирадари, в България са разрешени единствено тези, които могат да засекат, но не и да заглушат полицейските радари. Заглушаването на сигнала чрез антирадар е забранено в България.

Какъв антирадар да изберем?

В България се предлагат основно две марки антирадари – Whistler и Cobra. Разбира се предлагат се и други, но тези две марки са лидерите на пазара на радар детектори в страната.

И двете марки предлагат антирадари в различни ценови гами, от най-евтините от около 100 лева, до най-скъпите, които достигат близо 600 лева. Разбира се и двете марки не могат да се конкурират с марките антирдари Valentine1 и антирадари Escort, които са от порядъка на 880 лева – 940 лева и са сред най-скъпите на пазара в България.

Ако обаче сте с изтенели джобове, но не искате те да изтънеят още повече за глоби за превишена скорост, можете да изберете някой от най-евтините модели антирадари на пазара:

  • Антирадар Whistler XTR130 разполага с иконов дисплай, поддържа честотите X, K, Ka, Super Wideband Ka и всички Предлага 360 градуса защита от полицейски радари и лазери, има три градски режима на чувствителност и е с 2 години гаранция.
  • Антирадар Cobra ESD8200 разполага с иконов дисплай, поддържа честотите X, K, Ka и всички Предлага 360 градуса защита от полицейски радари и лазери. Има градски и магистрален режим, както и цифров измервател на силата на сигнала.

Представените два модела са най-евтините на пазара и струват по 99 лева, а ако имате нужда от модел с повече екстри, можете да видите всички модели антирадари предлагани от Whistler и Cobra.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!