≡ Menu

Какъв скенер за злато да изберем

Иманярството е популярна и широко разпространена на територията на България дейност, която увлича след себе си все повече почитатели. Огромното разнообразие от всевъзможни видове металдетектори и скенери за злато, превръщат това занимание в достъпно хоби за всеки, който е готов да инвестира в него.

Ако и вие се чувствате увлечени от идеята да търсите старинни монети, заровени ценности и легендарни съкровища, значи е време да се ориентирате в закупуването на качествен металдетектор, който да ви навигира в търсенето.

Металдетекторите се отличават с различни функции, настройки и чувствителност. Това са и качествата, които определят тяхната цена на пазара. Ако желаете да изпитате тръпката от металдетектинга, но не сте уверени дали това е точното хоби за вас, съществуват и изгодни опции за купуване на металдетектор втора употреба или за вземане на такъв под наем. Ако, обаче, желаете да вдигнете нивото на своето хоби и да се впуснете в сериозни изследователски и откривателски дейности, то тогава ще ви е необходим значително по-висок клас уреди.

За да увеличите шанса за намиране на повече златни предмети и съкровища, трябва да се насочите към избирането на детектор или скенер за злато. Те са разработени с цел да засичат повече благородни метали и да увеличат шанса ви да се натъкнете на голямо съкровище. Тяхната цена е значително по-висока от тази на стандартния металдетектор, но и шансовете да ви се отплати също са значително по-големи. Този тип уреди могат да достигнат до много по-голяма дълбочина отколкото останалите детектори.

Да разгледаме, например, детектора OKM Rover Deluxe. Той може да се използва като стандартен металдетектор с чист звуков дискриминационен режим, който е от съществено значение за улесняване работата на металотърсачите. Също така, уредът разполага и с 3D земно сканиране, което представя графично изображение на намиращия се под земята предмет, кухина, сандък и т.н.

Можете да закупите и професионален скенер за злато, който представя подробни графични изображения на подземното пространство. Този тип скенери са компактни и разполагат с множество функции и настройки, които да ви улеснят в осъществяването на вашите находки. Повечето от тях се предлагат и с 3D видео-очила, които не се влияят от слънчевите лъчи и могат да се използват както през деня, така и през нощта.

Изборът на правилния металдетектор за вашите цели е от съществено значение за осъществяването им. Тъй като на пазара се предлагат все повече уреди, претендиращи за все по-голяма точност и надеждност, преди да реализирате своята покупка, най-добре се консултирайте със специалистите в съответния магазин, които биха могли да ви насочат към точния за вас уред.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!