≡ Menu

Как взех лек автомобил под наем

Много граждани смятат, че е страшно трудно да вземеш автомобил под наем. Те считат, че рент а кар услугите са изключително скъпи и се притесняват от това да не ударят или издраскат леката кола по време на път. Истината обаче е по-различна, тъй като повечето компании застраховат превозните средства и предоставят безплатна пътна помощ 24/7.

Що се отнася до цените за наем на коли, трябва да се намери подходящата фирма и съответните промоции. Абсолютно възможно, е да поръчате возило за шест евро на ден, което смятам е повече от достъпна цена, вместо да се бъхтите по градския транспорт в даден град или държава. Една благоприятна екстра за всеки водач, който не може да се раздели с колата си.

Аз взех първата си кола под наем без каквито и да е проблеми, като използвах услугите на фирма ни. Попаднах на нея след щателно търсене в популярната интернет търсачка Google, където написах нещо от сорта на коли под наем във Варна и попаднах на централния офис, откъдето ме поканиха на разговор.

Два часа по-късно аз вече карах Фолксваген Поло из улиците на черноморската ни столица. Предварителният оглед мина бързо и нямах никакви забележки към автомобила, веднага след това капарирах част от сумата за една седмица посредством кредитната си карта.

Беше ми връчен пълен комплект документи на МПС-то и копие от приемно-предавателния протокол съставен на място и ключовете. Останах с добро впечатление от гъвкавото обслужване и тарифите на фирмата, колкото и нескромно да звучи това. В крайна сметка всичко мина благополучно и нямаше никакви инциденти.

В обобщение

Ако и вие имате нужда от коли под наем във Варна, Бургас, София или друг български град, не се колебайте да потърсите услугите на фирмата, както постъпих аз. Ще се радвам ако коментирате впечатленията си от тази или друга компания, за да обменим опит. Пожелавам ви всичко най-добро и безаварийно шофиране по родните шосета.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!