≡ Menu

Как да върнем зъбите си чрез базални импланти?

В наши дни лечението на частичната или пълната липса на зъби е възможно посредством различните видове дентални импланти. В тази статия обаче ще пишем за базалната имплантология, която нашумя със своята функционалност и висок коефициент на полезно действие. Става дума за базалните импланти станали истински хит сред модерните хора.

В случай, че искате стабилни зъбни импланти, то най-доброто решение е да се доверите на базалните варианти, тъй като те са много по-здрави от всичко, което познавате до момента. Дизайнът им предвижда лесно интегриране в най-твърдата кост на зъбите ви, която познаваме още като кортикалис. Имплантите се приемат бързо от организма и не се налага изчакване с цел приспособяване. За по-малко от пет дни пациентите ще се радват на новите си зъби.

Лечението чрез базални импланти протича гладко и не създава напрежение за пациентите. Всичко се прави под упойка, а след интервенцията няма да има и следа от болка. Тази стоматологична новост се понася добре от пушачи и хора с пародонтоза, така че те също могат да разчитат на адекватни лечебни процедури, чиято цел е пълното зъбно възстановяване.

И, понеже знаем, че много от вас се интересуват от цената на този вид импланти ще кажем, че те излиза дори по-евтино от другите дентални предложения, защото самото лечение не налага чести посещения при стоматолога. Инвестицията в BOI импланти си заслужава, тъй като благодарение на нея вие ще имате здрави зъби по-бързо, отколкото сте очаквали да стане. За по-точна информация обърнете се към специалист, който ще ви запознае с тарифите.

В обобщение

Забравете за тежките операции съпътстващи конвенционалните импланти, най-после се появи продукт, който не налага костозаместване и продължителни процедури заради отхвърлянето на чуждото тяло от организма. Базалните импланти са пряк път към възвръщане на самочувствието ви, като в същото време и връщане към нормалното хранене, без храна под протезата и други неприятности. Базалната имплантология доказа предимствата си в наши дни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!