≡ Menu

Как да изберем парфюми за абитуриентите?

Всяка година към средата до финала на месец Май започват да се провеждат абитуриентските балове и ако вие сте като мен всяка година се чудите на кой какъв подарък да занесете?

Сега без да се лъжем последните тенденции при абитуриентите са „Да се покажем кой има повече и кой е по-хубав…“, в което разбира се няма нищо притеснително защото точно такъв е периодът на повечето младежи, преди да се ориентират в някаква посока!

Точно по тази причина, ако не сте решили какво да подарите и не искате да давате просто пари, като подарък може би е по-подходящо да подарите стилен подарък, който да направи впечатление и да се хареса както от абитуриента така и от неговите връстници.

И какъв по-хубав подарък от марков парфюм за него или нея?

Лично за мен най-удобните перспективи на различните парфюми са тяхното разнообрази и това, че има богат избор и разнообразие за всеки вкус, както за улегнали така и за младите, без значение от пола.

Това богато разнообразие при парфюмите понякога играе лоша шега особено ако си нямате дори бегла идея откъде да започнете с изборът си!

А искате ли да се улесните така, че изборът ви измежду стотиците парфюми да е по-лесен?

Тогава сега е щастливият ви ден защото сте попаднали на точно тази статия която ще ви помогне и насочи при пресяването на добрите на парфюми за абитуриентите през 2014.

Съвети за отсяването на парфюми за абитуриентите

  1. Младежите обичат младежки парфюми – въпреки че на нито един парфюм няма да намерите надпис „младежки парфюм“ е доста лесно да ги разпознаете. Първо избирайте популярна марка, на която сте виждали реклама, само за пример това са Paco Rabanne, Bvlgari, Versace, Armani, Dolce&Gabbana, Givenchy и много други. След като си изберете някоя от тези марки се насочете към по-леките им парфюми!
  2. Избирайте по-свежи парфюми – по свежи са парфюмите имащи в състава си цитрусови, пикантни и някои цветни нотки!
  3. Избягвайте тежки парфюми – това са парфюмите имащи в състава си нотки като ванилия, тютюн, тамян и други.
  4. Избирайте популярни парфюми – ако си харесате някой парфюм който в момента има реклама по телевизора, това определено ще е голям плюс

Ако изпитвате трудности при изборът си на парфюми можете да започнете като посетите някой магазин за парфюми онлайн, в тях обикновено има много информация която е нагледна и лесна за осъзнаване. Отделно ако искате да получите още съвети и да откриете множество парфюми които ще са подходящи за абитуриентите ви можете да посетите онлайн-магазинът-списание за маркови парфюми.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!