≡ Menu

Как да изберем подходяща козметика за лице за господата

Голяма заблуда е, че мъжете не използват козметика за лице. Напротив, само те мъжката козметика е по-различна, тъй като те използват кремове за и след бръснене, лосиони и афтершейфове и други. Съществуват дори кремове за бръснене с почистващо, ексфолиращо действие, които действат по едно и също време. Използвайки ги кожата ви ще бъде мека и гладка, а бръсненето лесно като детска игра.

Съвети за избор на най-подходяща козметика за лице за вашия тип кожа

  • Винаги изберете продукт, който е подходящ за вашата тип кожа и брада. За пример хората с мазна кожа трябва да използват професионална козметика, чиито съставки ще елиминират излишните мазнини. За това пък хората с по-суха кожа, трябва да използват кремове и козметика с овлажняващо действие. Именно заради това е добре да сте наясно какъв тип е кожата ви и дали се нуждаете от гел или крем. Геловете са по-подходящи за мазна кожа, а кремовете за суха кожа.
  • Изберете крем, който съдържа бензол пероксид, тъй като той спомага за успокоението на кожата след бръснене.
  • Използвайте козметика за лице без аромати, защото те няма да се смесят с аромата на афтършейва или одеколона ви.
  • Не си взимайте евтина козметика, само и само да спестите пари. Лошо качество непоправимо ще увреди кожата ви. Не забравяйте, това е инвестиция в лицето ви за това използвайте само висококачествена професионална козметика Homme dermo confort.

Изборът на правилния крем за бръснене и добрата техника при бръснене ще направи кожата ви мека и гладка или с други думи – добре поддържана.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!