≡ Menu

Как да изберем скрита камера на изгодна цена?

Ролята на камерите в днешно време е огромна в ежедневния ни живот. Камери навсякъде. Заобиколени сме от тях от всевъзможни места: телефони, ресторанти, магазини, улици, паркове, компютри, системи за наблюдение, охранителни камери и къде ли още не. Камери могат да се закупят във всякакъв размер и форма, както и за всякаква цел.

Доста се разпространи обаче приложението на особен вид камери. Особен, защото имат деликатно предназначение. Става дума за т.нар. скрита камера. Използването им нашумява все повече – както с частни цели, така и с корпоративни.

Ако сте от хората, търсещи да закупят скрита камера, със сигурност ви вълнуват функциите и, надеждността и цената и.

Как да направите избора си?

Купувачите обикновено започват търсенето по основни параметри, които искат да има тяхната скрита камера. Когато са установили точно каква скрита камера търсят, проучват цените в електрони магазини или посещават реални такива, за да могат да ползват услугите на продавач-консултантите при покупката.

Лесно може да се види, че най –подходящи места за пазаруване са сайтове за обяви на нови и използвани вещи, които предлага изобилие от търсения артикул, в случая скрита камера, на най-атрактивни цени.

Обикновено скритата камера е много малка. И това й е идеята. Тя трябва да е незабележима и скрита, но да заснеме всичко, което ни интересува. Скритата камера обикновено снима снимки или видео клипове.

Могат да се закупят безжични скрити камери или камери с кабел. Скритата камера с кабел трябва да се свърже с някакво устройство, като телевизор или цифрово записващо устройство за видео записи. Този вид камери обикновено трудно остават „скрити”, тъй като кабелът им трябва да мине отнякъде. Така че зависи колко „скрита” искаме да е нашата скрита камера. С други думи, за какви цели точно ще я използва потребителят.
Скритата камера, която е безжична, е нещо друго. Тя може да се постави лесно на скрити места, тъй като работи чрез сигнал, който се предава на записващото устройство.

Всичко зависи от целите, за които ще се ползва скритата камера.

За професионални цели, скритата камера се използва главно за наблюдение и осигуряване на сигурност. Поставят се в банки, магазини, ресторанти. Или на улиците за проследяване на движението по пътищата.

Скрита камера може да се постави и в помещения и офиси с цел да се наблюдава работния процес.

За частни цели, скритата камера намира приложение за наблюдение на дворове, за наблюдение на малки деца, с цел тяхната безопасност. Било то докато играят и родителите не са в стаята, или да се наблюдава работата на детегледачката с детето.

Скритите камери са разнородни по размер и дизайн. Цените на скритите камери, според функциите и характеристиките, варират от 10-11 щатски долара (на международните сайтове за обяви) до стотици долари за професионални скрити камери.

Ето някои варианти на скрити камери, които можете да използвате умело.

Мини камера Pinhole DVR- скрита камера с цифрово видео записващо устройство.

Предлага 32 GB пространство за съхранение на данни върху Микро SD карта. Може да се ползва като уеб камера, когато се налага.

Работи с литиево-йонна батерия, която се зарежда.

HD скрита камера тип шпионска – за настолен електронен будилник. За дигитално видео записващо устройство 1080P SM.

Тази скрита камера се предлага с функция за видео и гласово записване и електронен часовник. Има външна микро карта за записване на данни. Монтирана е към часовник тип електронен будилник.

Домашна скрита камера за огледало. Тип шпионска. HD Mini DVR SM.

Предназначена за инсталиране на огледало, с вградено видео записващо устройство. Прави висококачествени записи.

Wi Fi скрита камера за стенен часовник P2P DVR, подходяща за iphone android

Поставя се в стенния часовник. Може да се контролира от вашия смарт телефон. Функционира с wi fi. Възможност за запис на външна микро карта. Спазва часовото време на стенния часовник.

Отлична за наблюдение на дома или офиса, когато ви няма.

В онлайн магазина на ни ще намерите, холямо разнообразие от скрити камери.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!