≡ Menu

Как да изберете кой Спа Център да посетите

Място за релакс

Като човешки същества, всеки от нас има нужда от време на време да помисли за себе си, особено тези, които работят много усърдно за да живеят добре. Имаме нужда от някое уединено място, където можем да намерим спокойствие, мир и тишина, за да възвърнем баланса и жизнеността в забързания ни живот.

Не е нужно да прекараме дните си в манастир, за да получим малко качествен живот. В днешни дни, прекарването на един ден в Спа център е един от най-модерните начини да третираме себе си великодушно. Имаме нужда поне от един ден в годината, в който да забравим тревогите си. За тези, които могат да си го позволят, разбира се може да е много по-често.

Преди да решите кой Спа Център да посетите, бъдете сигурни, че сте събрали цялата ви необходима информация, чрез интернет и приятели, за спа центъра, който възнамерявате да посетите.

  1. Дали отзивите от хора, които са го посещавали са добри
  2. Дали е чист и спретнат
  3. Дали служителите са приветливи и услугите, които предлагат са добри.
  4. Дали козметиците, масажистите, маникюристите са квалифицирани
  5. Дали съответния Спа Център ползва квалифицирани продукти
  6. Дали предлагат всички процедури, които желаете и от които имате нужда.

Ето и някои от процедурите, които добрият Спа Център предлага:

  1. Спа процедури – Пилинг, ексфолиация, маска за тяло; Масаж с шоколад, включващ престой в парна кабина, ексфолиация, масаж и лосион с екстракти от истински шоколад; Винен масаж, който детоксикира организма, благодарение на фруктовите АНА киселини; Масаж с вулканични камъни; Турска баня – едно уникално древно изживяване, възникнало още в римски времена; Руска баня – друго традиционно изживяване, възникнало преди повече от 1000 години.
  2. Масажи – Класически масаж; Аромотерапевтичен масаж ; Сапунен масаж; Рефлексотерапия; Хавайски Ломи, Ломи масаж и др.
  3. Маникюр, педикюр, гел лак, ноктопластика

Спа центара е място, отговарящо напълно на посочените критерии, предлагащо голяма гама от терапии за възстановяване на духа и тялото.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!