≡ Menu

Как да изберете правилните мъжки дрехи онлайн

В тази статия ще можете да прочетете шест кратки съвета, които ще са Ви от помощ при избора на дрехи за мъже, независимо дали пазарувате в интернет или от физически магазини.

1. Не омаловажавайте впечатлението, което правите с детайлите – обърнете внимание на детайлите, защото те са много важна част от визията. “Детайли” може да включва шал, часовник, вратовръзка, детайл е дори и самия начин по който можеш да си вържеш вратовръзката.

2. Инвестирайте в превъзходен чифт обувки – това, което жените ще забележат – без съмнение са обувките Ви. И преди всичко – колко чисти изглеждат. Много е лесно да ги поддържате винаги в чист вид, въпреки че повечето мъже забравят за обувките. Когато пазарувате мъжки дрехи онлайн, не забравяйте, че това е и една причина за нови обувки, които обаче ще трябва да чистите преди всяко излизане, ако искате да сте спретнат.

3. Модни тениски с големи лога – когато се разхождате наоколо с лого, заемащо цялото лице на ризата или тениската, рискувате да приличате на ходещ билборд. Забравете за риза тип Coca-Cola и се насочете към това да си купите класическа тениска с У или В образно деколте или нещо по-артистично.

4. Не се подлъгвайте само по марки – преди да решите да закупите определена дреха, попитайте се, дали ще я купите, само защото носи името на известна марка или защото Ви харесва качеството и стила. Задайте си следния въпрос: “Бих ли си купил това, ако го нямаше това лого върху него?” Ако отговорът отново е Да, тогава знаете какво да правите.

5. Експериментирайте с Вашия стил – единственият начин е ако просто си купите нови неща и то такива, за които не сте си и помисляли. Не сте ли забелязвали как винаги давате съвети на приятелите Ви за разни дрехи, а самите Вие се обличате по един и същи начин вече десета поредна година. Е, ако Ви е срам как ще изглеждате в магазина, чудейки се с какво да експериментирате, може да си купите мъжки дрехи онлайн от нас без никакви притеснения от странни погледи. Ако допуснете грешка с тоалета, животът продължава.

6. Не обръщате внимание на всички моди – бъдете на щрек от купуването на нещо, поради единствената причина, че е в модното списание и се придържайте към това, което наистина искате. Повечето мъже и жени бързат да се присъединят в новата тенденция и купуват един куп „модни” дрехи, които или не носят още от началото или след няколко месеца престават, защото вече има по-фешън дрехи.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!