≡ Menu

Как да извлечем максимума от разпространение на флаери

Флаерите са един добър начин за отправяне на съобщения и реклама на услуги. Те привличат вниманието на хората с добрия си външен вид и полезната информация, която притежават. За разлика от телевизионната и радио реклама, хвърчащите листовки са евтини и срещу сравнително малка сума пари вие може да отпечатите десетки хиляди бройки материали.

Ако започнете разпространение на флаери, то трябва да имате предвид няколко ключови фактора. На първо място е изборът на екип от млади промоутъри, които да разпределите по централните части на град, в който развивате дейността си. Раздаването на флаери пред големите магазини и търговски вериги е най-добрия начин да стигнете до повече потребители.

При раздаването на флаери е препоръчително да се прави кратко въведение в съдържанието им. Така например ако предлагате услуга и продукт на промоция, то раздавачите трябва да споменат това пред получателите. Живият контакт между фирма и клиент е от съществено значение за вашия успех.

Друг метод за разпространение на флаери е пускането им по пощите. Колкото повече жилищни сгради обхванете, толкова по-добре за вас. Искайте отчети за всеки раздаден флаер, за да сте сигурни, че той е попаднал на точното място, а не в някое кошче за боклук. Дори може да наемете човек, който да инспектира обектите и да се увери, че листовките са пуснати в пощенските кутии на хората.

Нужно е рекламните материали да съчетават добър външен вид и полезна информация. Текстът трябва да бъде написан от професионалисти, а не от случайни хора. Именно това, което четат потребителите ги превръща във ваши клиенти или ги кара да се откажат от вас.

Повечето качествени печатници предлагат изработката на оригинален дизайн за печатните рекламни носители. Естетическата подредба на съдържанието включващо текст и изображения е важен елемент, който не бива да бъде пренебрегван. Професионалистите ще подберат точната цветова гама привличаща интереса към флаера.

Вземе предвид и цената на флаерите, тъй като главната идея е да върнете инвестицията в тях и да излезете на печалба. Обикновено един тираж от 10 000 хвърчащи листовки струва не повече от 250 – 300 лева, според зависи от политиката на дадената печатница.

В обобщение

Фирмата ни предлага пълноцветни, двустранни гланцови листовки на добри цени, както ще се уверите ако посетите сайта на фирмата в интернет. Офертата включва безплатен дизайн и разпространение на флаерите в столицата и по-конкретно за района на околовръстното шосе. Електронният адрес на печатницата и всеки е добре дошъл да се възползва от нашите услуги. Пожелаваме ви успешна рекламна кампания с флаери и всичко добро.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!