≡ Menu

Как да модерно да обзаведем банята си

Искате ли да промените изгледа на вашият дом и да го направите модерен и впечатляващ. Така че вашите гости благородно да ви завидят и да цъкат одобрително с език. То е ясно че отведнъж желаната промяна няма как да стане, но все от някъде трябва да се започне. Нашето предложение е да започнете от промяна визията на вашата баня. Неминуемо вашите гости ще се отбият и там и каква по-приятна изненада от това да попаднат в съвършено различно помещение от това което си спомнят.

Ето и нашите съвети за една по изпипана и модерна Баня

Първото и най-важно нещо, което може да направите е да обедините мокрото помещение с банята или тоалетната, ако са едно до друго. По принцип в старите панелни блокове е така. Мой приятел го направи и тотално промени изгледа на своята баня. Направи я по-голяма и по-уютна. Но ако нямате тази възможност за разширяване, то визуален ефект може да постигнете с модерната технология от интериорният дизайн наречена Безшевен Дизайн. Така ще освободите повече място като намалите обема на мебелите в банята си.

Към този вид обзавеждане за баня спадат тоалетните чинии с вградени казанчета, минималистичните мивки с компактни смесители, душ кабините и други. Реално една душ кабина би ви спестила доста място и ще редуцира влагата в другата част от банята ви. Относно самите шкафчета за баня, в момента са модерни така наречените преливащи шкафчета. Те ще придават опростен и завършен вид на това така важно помещение.

До скоро се смяташе, че бетонният под на банята е далеч от модерната визия. Предлагаха се различни видове плочки за баня с огромно дизайнерско разнообразие. Но със съвременните технологии на бетонният под може да се придаде съвсем различен вид. Може да се моделира и оформя, боядисва в различни нюанси. А и бетонът е много по-дълготраен и издръжлив спрямо плочките. За това е време да преосмислите вашето виждане за модерната баня.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!