≡ Menu

Как да пазаруваме гуми втора употреба онлайн

Искате ли да си закупите гуми онлайн втора употреба? Тогава не се плашете да не бъдете подведени, а прочетете тази статия, защото във нея ще Ви обясним всичко, което е нужно да знаете за тях. Няма значение от къде ще ги закупите има няколко неща върху които трябва да обърнете малко повече внимание, а едно от тях е годината на производство на гумите които сте харесали, повечето търговци на гуми втора употреба не качват снимка с годината на производство, затова Вие трябва да изпратите запитване било то онлайн или по телефона.

Годината на производство на гумите е важна защото повечето гуми след шестата или седмата година може да се каже, че са опасни поради химичния процес окисляване – кислородът оказва влияние върху гумите, а това води до по-крехки и по-твърди гуми (намалява вашата безопасност), също така екстремните температури, начина на експлоатация и износването втвърдяват и правят гумата по крехка.

Много е важно да не забравяме грайфера (протектора на гумата), които на нова лятна гума е седем (7) милиметра, но на зимните е осем (8) милиметра, на око е трудно да се определи колко милиметра е грайфера, а пък на снимка още повече, затова отново трябва да изпратите запитване към търговеца, но понеже сме Българи поискайте преглед при доставката и вземете със вас шублер проверете грайфера дали е същите милиметри каквито търговецът ви е казал, проверете гумата за лепенки, фитили, балони, цепнатини.

При правилна експлоатация на гумите втора употреба те могат да ви служат безопасна два – три сезона. Какво ще рече правилна експлоатация? Правилната експлоатация на гумите е да имате два чифта гуми зимни и летни и да ги сменяте в зависимост от сезона.

Общо взето няма нищо сложно, което един човек колкото и да не разбира от гуми да не може да направи просто трябва да е подготвен.

Успех с пазаруването на гуми втора употреба онлайн.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!