≡ Menu

Как да печелим в конкурси с награди и томболи?

Вероятно имате някакви наблюдения какъв интерес събират най-различните конкурси томболи и игри с награди, които биват публикувани из социалните мрежи и други сайтове из мрежата. Може би дори сте взели участие в някой от тези конкурси. Сега остава и да разберете как да печелите в тези конкурси. Ето и няколко съвета как това може да се случи.

Винаги бъдете в крак с новите провеждани конкурси. Намерете най-добрия сайт за конкурси и игри с награди и го проверявайте редовно за нови конкурси, за да не пропуснете нито една добра възможност. Има и такива конкурси, в които се тегли произволен печеливш от всички участващи и са позволени неограничен брой участия. Добра стратегия в такива конкурси е да съберете възможно най-много регистрации, за да повишите шанса си за победа.

За да избегнете напълването на стената ви във Facebook с ненужни публикации, известия за харесвания и автоматични постове от различни приложение, може да си направите допълнителна регистрация в социалната мрежа, която да ползвате за участие в конкурсите.

За да имате успех, полезно е добре да прочетете условията на конкурса, за да действате възможно най-адекватно при участието си. Не се опитвайте да лъжете или да заобикаляте правилата,защото това почти сигурно ще анулира участието ви.

Когато стигнете до този сюблимен момент, в който точно вие от всички участници ще сте победителя в конкурса не пропускайте да благодарите на организаторите. Това ще бъде добра мотивация за тях да създават нови конкурси. Добра идея е и да публикувате ваша снимка с наградата на Facebook стената на организаторите.

Най-важното, разбира се остава да се забавлявате, докато правите всичко това и да не се отчайвате от това, че не печелите. С времето, постоянството и малко късмет вие ще започнете да печелите в конкурсите и чувството ще си заслужава положените усилия. Успех!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!